Και πώς να μην ανυπομονούν οι φίλοι της ΑΕΚ; Νέα εντυπωσιακή λήψη από την Opap Arena (vid)


Και πώς να μην ανυπομονούν οι φίλοι της ΑΕΚ; Νέα εντυπωσιακή λήψη από την Opap Arena (vid)


Ακόμα ένα βίντεο από το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει τους πάντες να περιμένουν πως και πως την ημέρα που η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκεί. Opap Arena: Αντίστροφα μετράνε στην ΑΕΚ μέχρι την μέρα που η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο, με τις εργασίες να έχουν μπει στην τελική ευθεία και τους πάντες να... τρέχουν ώστε να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την ΠΑΕ.

Δείτε εδώ τα βίντεο με τη νέα πανοραμική λήψη από την Opap Arena:


Διαφ.
Ακόμα ένα βίντεο από το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει τους πάντες να περιμένουν πως και πως την ημέρα που η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκεί. Opap Arena: Αντίστροφα μετράνε στην ΑΕΚ μέχρι την μέρα που η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο, με τις εργασίες να έχουν μπει στην τελι...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ακόμα ένα βίντεο από το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει τους πάντες να περιμένουν πως και πως την ημέρα που η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα εκεί.

Opap Arena: Αντίστροφα μετράνε στην ΑΕΚ μέχρι την μέρα που η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο, με τις εργασίες να έχουν μπει στην τελική ευθεία και τους πάντες να… τρέχουν ώστε να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την ΠΑΕ.

Διαβάστε:   Τα κανάλια της πρεμιέρας στη Superleague - Ποια ματς θα δείξουν Cosmote-Nova - Τι θα γίνει με ΠΑΟΚ


Δείτε εδώ τα βίντεο με τη νέα πανοραμική λήψη από την Opap Arena:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: