Κάνει… λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν – Ετοιμάζει ηχηρές αλλαγές με Σλόβαν


Κάνει… λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν – Ετοιμάζει ηχηρές αλλαγές με Σλόβαν


Διαφ.


Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων ετοιμάζεται ήδη για την ρεβάνς με την ομάδα από τη Σλοβακία και φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην επόμενη αναμέτρηση.

Ολυμπιακός: Πολλά ήταν αυτά που είδε ο Κάρλος Κορμπεράν στον αγώνα των Ερυθρόλευκων με τη Σλοβαν, με τον ίδιο να διακρίνει το πρόβλημα στο κέντρο όσον αφορά τη δημιουργία, όσο και το ζήτημα αντιδράσεων στην άμυνα, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται πως η τωρινή εικόνα των πρωταθλητών να είναι μακριά από αυτά που θέλει να βλέπει.



Πλέον ο Ισπανός φαίνεται ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει του επαναληπτικού με τους Σλοβάκους, με τον Μαντί Καμαρά να περνάει στον πάγκο και έναν εκ των Αγκιμπού και Μπουχαλάκη να διεκδικούν μια θέση, ενώ για την επίθεση υπάρχουν σκέψεις για διαφοροποιήσεις ακόμα και στις δύο θέσεις στα πλάγια.

  Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα για να φτάσει μέχρι τέλους"

Παράλληλα είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να έχει τον Ουσεϊνού Μπα βασικό, την ίδια στιγμή που Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα, την ίδια στιγμή που αν τελικά ο Βρσάλικο είναι εντάξει και μπορεί να αγωνιστεί δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν ο Άβιλα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή