Έσκασε τώρα! Σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για παίκτη της ΑΕΚ


Έσκασε τώρα! Σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για παίκτη της ΑΕΚ


Νέα δεδομένα φέρνει ρεπορτάζ εκτός Ελλάδας που αναφέρει ότι σύλλογος του εξωτερικού ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Κλεμάν Μισελέν: Πολλές ομάδες από την πατρίδα έχουν ακουστεί ότι θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο αμυντικό της ΑΕΚ, με το Footmercato να τονίζει ότι και Μπορντό ενδιαφέρεται για τον ακραίο μπακ της Ένωσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι το ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Κλεμάν Μισελέν είναι σοβαρό και φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, με το μόνο που μένει να τονίζουν ότι είναι οι οικονομικές απολαβές του.


Διαφ.
Νέα δεδομένα φέρνει ρεπορτάζ εκτός Ελλάδας που αναφέρει ότι σύλλογος του εξωτερικού ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Κλεμάν Μισελέν: Πολλές ομάδες από την πατρίδα έχουν ακουστεί ότι θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο αμυντικό της ΑΕΚ, με το Footmercato να τονίζει ότι και Μπορντό ενδιαφ...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Νέα δεδομένα φέρνει ρεπορτάζ εκτός Ελλάδας που αναφέρει ότι σύλλογος του εξωτερικού ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά να αποκτήσει ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Κλεμάν Μισελέν: Πολλές ομάδες από την πατρίδα έχουν ακουστεί ότι θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο αμυντικό της ΑΕΚ, με το Footmercato να τονίζει ότι και Μπορντό ενδιαφέρεται για τον ακραίο μπακ της Ένωσης.Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι το ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Κλεμάν Μισελέν είναι σοβαρό και φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, με το μόνο που μένει να τονίζουν ότι είναι οι οικονομικές απολαβές του.

Διαβάστε:   Απίστευτος ο Ζότα! Έβρισε οπαδούς της Λέστερ μετά το νικητήριο πέναλτι της Λίβερπουλ (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: