Δείχνει τα δόντια της από νωρίς – Μεγάλο διπλό η Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείχνει τα δόντια της από νωρίς – Μεγάλο διπλό η Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου (ΒΙΝΤΕΟ)



Σε αντίθεση με το περυσινό θλιβερό τους ξεκίνημα (3 ήττες σε ισάριθμα ματς), οι Κανονιέρηδες μπήκαν στη νέα Premier League, επικρατώντας με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας.

Premier League: Ένα γκολ του Μαρτινέλι και ένα αυτογκόλ του Γκουέχι “σφράγισαν” τη νικηφόρα πρεμιέρα της Άρσεναλ στη φετινή Premier League, με την ομάδα του Αρτέτα να επικρατεί με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.



Με τους Ζιντσένκο και Γκαμπριέλ Ζέσους να παίζουν από την αρχή, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα απέφυγε την έκπληξη στο πρώτο φετινό ματς του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι Gunners ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, καθάρισαν στο δεύτερο και έδειξαν ενθαρρυντική εικόνα για το μέλλον. Ασίστ έκανε ο εξαιρετικός Ζιντσένκο, σκόραρε ο Μαρτινέλι, με αυτογκόλ σφραγίστηκε η νίκη στην επανάληψη.

Στο 4’ ο Μαρτινέλ μόνος του πλάσαρε άουτ με το αριστερό, όμως στο 20’ με κεφαλιά πήρε το αίμα του πίσω καθώς από αέρος μετά την κεφαλιά-πάσα του Ζιντσένκο από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν κλάση πάνω με πίση, κλεψίματα, κατοχή και κυκλοφορία, όμως δεν είχαν τη μεγάλη φάση. Αντίθετα η Πάλας, που ξύπνησε μετά το 35’ είχε δύο καλές στιγμές αλλά και στις δύο ο Εντουάρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ για να μείνει το 0-1 για το πρώτο μέρος.

  Το αεροπλανικό του Έζε και το χορευτικό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Πάλας (53’) αλλά μετά τη σούπερ πάσα του Ζαχά ο Εζε νικήθηκε από τον Ράμσντεϊλ. Στη συνέχεια η Αρσεναλ είχε ξανά τον έλεγχο και είχε καλή στιγμή με τον Οντεγκααρντ για να σφραγίσει τελικά τη νίκη στο 85’ με αυτογκόλ του Γκουέχι μετά τη σέντρα-σουτ του Σακά από δεξιά (0-2).

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: