Τέλος ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση – Τον ανακοίνωσε άλλη ομάδα


Τέλος ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση – Τον ανακοίνωσε άλλη ομάδα


Τέλος ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση - Τον ανακοίνωσε άλλη ομάδα

Απασχόλησε έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τελικά η μεταγραφή δεν έγινε και ο παίκτης κατέληξε σε σύλλογο του εξωτερικού. Ολυμπιακός: Η Σάλκε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Λάρσον, ο οποίος έπαιξε δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός με το "βαρύ" όνομα, αφού είναι γιός του σπουδαίου παλαίμαχου παίκτη Χένρικ Λάρσον, εκμεταλλεύτηκε τη διευκόλυνση που κάνει η UEFA σε παίκτες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Λάρσον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σάλκε, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… εξέθεσε ο Ελ Αραμπί - Τέλος με Καμαρά, πέντε μεταγραφές - Μόνο αν τα αλλάξει όλα ο Κορμπεράν! Does anybody know how to say "???????????????? ???????? ????????" in Swedish? ???????? ???? Asking for a friend... pic.twitter.com/SzRhvUWdy5


Διαφ.
Τέλος ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση - Τον ανακοίνωσε άλλη ομάδα Απασχόλησε έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τελικά η μεταγραφή δεν έγινε και ο παίκτης κατέληξε σε σύλλογο του εξωτερικού. Ολυμπιακός: Η Σάλκε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Λάρσον, ο οποίος έπαιξε δυνατά στα μεταγ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τοuς… εξέθεσε ο Ελ Αpαμπί - Τέλος με Καμαρά, πέντε μεταγραφές - Μόνο αν τα αλλάξει όλα ο Κορμπεράν! Does anybody know how to say "???????????????? ???????? ????????" in Swedish? ???????? ???? Asking for a friend... pic.twitter.com/SzRhvUWdy5

Απασχόλησε έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τελικά η μεταγραφή δεν έγινε και ο παίκτης κατέληξε σε σύλλογο του εξωτερικού.

Ολυμπιακός: Η Σάλκε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Λάρσον, ο οποίος έπαιξε δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε:   Κυρίαρχος στο Φάληρο ο Ολυμπιακός - Μεγάλη διαφορά στις νίκες με ΠΑΟ - Δείτε αριθμούς!


Ο Σουηδός με το “βαρύ” όνομα, αφού είναι γιός του σπουδαίου παλαίμαχου παίκτη Χένρικ Λάρσον, εκμεταλλεύτηκε τη διευκόλυνση που κάνει η UEFA σε παίκτες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Λάρσον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σάλκε, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… εξέθεσε ο Ελ Αραμπί – Τέλος με Καμαρά, πέντε μεταγραφές – Μόνο αν τα αλλάξει όλα ο Κορμπεράν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: