Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Θα γίνουμε… Premier League – Θεσμική συνεργασία με την…


Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Θα γίνουμε… Premier League – Θεσμική συνεργασία με την…


Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Θα γίνουμε... Premier League - Θεσμική συνεργασία με την...

 Τη συνεργασία με την επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της Super League. Super League: Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια  τηλεδιάσκεψης, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL (Professional Game Match Officials Limited), ενώ εξετάστηκαν μέθοδοι θεσμικής συνεργασίας για την άρτια υλοποίηση και την έγκαιρη εφαρμογή του εγχειρήματος της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα.

 Η ανακοίνωση της Super League:

 «Συζήτηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μεταξύ της αναπληρώτριας προέδρου της Super League κ. Κάτιας Κοξένογλου, του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της κορυφαίας ελληνικής διασυλλογικής κατηγορίας επαγγελματικού ποδοσφαίρου κ. Mark Clattenburg και του κ. Mark Riley, του επικεφαλής της επιτροπής επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League (PGMOL - Professional Game Match Officials Limited), της  Αγγλίας.  Στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL, οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην επιλογή, την επιμόρφωση και την εκπαίδευση των επαγγελματιών διαιτητών και εξετάστηκαν μέθοδοι θεσμικής συνεργασίας της Super League με την PGMOL, για την άρτια υλοποίηση και την έγκαιρη εφαρμογή του εγχειρήματος της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα, με βάση τα διεθνή πρότυπα που έχει θεσπίσει η επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League.  Σημειώνεται ότι η PGMOL δημιουργήθηκε το 2001 και εκπαιδεύει επαγγελματίες διαιτητές και τους βοηθούς τους για τους αγώνες της Premier League, αλλά και τις διοργανώσεις της English Football League (EFL) και της Football Association (FA).»


Διαφ.
Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Θα γίνουμε... Premier League - Θεσμική συνεργασία με την...
Διαβάστε:   "Σε δύσκολη θέση δύο στον Ολυμπιακό - Αυτός ο αντί-Τικίνιο - Δεν προχωράει η μεταγραφή του..."
 Τη συνεργασία με την επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της Super League. Super League: Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια  τηλεδιάσκεψης, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL (Professional Game Match Offic...


 Τη συνεργασία με την επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της Super League.

Super League: Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια  τηλεδιάσκεψης, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL (Professional Game Match Officials Limited), ενώ εξετάστηκαν μέθοδοι θεσμικής συνεργασίας για την άρτια υλοποίηση και την έγκαιρη εφαρμογή του εγχειρήματος της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση της Super League:

 «Συζήτηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μεταξύ της αναπληρώτριας προέδρου της Super League κ. Κάτιας Κοξένογλου, του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της κορυφαίας ελληνικής διασυλλογικής κατηγορίας επαγγελματικού ποδοσφαίρου κ. Mark Clattenburg και του κ. Mark Riley, του επικεφαλής της επιτροπής επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League (PGMOL – Professional Game Match Officials Limited), της  Αγγλίας.
 Στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL, οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην επιλογή, την επιμόρφωση και την εκπαίδευση των επαγγελματιών διαιτητών και εξετάστηκαν μέθοδοι θεσμικής συνεργασίας της Super League με την PGMOL, για την άρτια υλοποίηση και την έγκαιρη εφαρμογή του εγχειρήματος της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα, με βάση τα διεθνή πρότυπα που έχει θεσπίσει η επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League.
 Σημειώνεται ότι η PGMOL δημιουργήθηκε το 2001 και εκπαιδεύει επαγγελματίες διαιτητές και τους βοηθούς τους για τους αγώνες της Premier League, αλλά και τις διοργανώσεις της English Football League (EFL) και της Football Association (FA).»

Διαβάστε:   Πόρωση Μελισσανίδη για πρωτάθλημα, φουλ για μεταγραφές - "Αρπάζει" διεθνή Έλληνα ο Μπερλουσκόνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: