Αποχωρεί κορυφαίο όνομα από τον Ολυμπιακό – Προσωπική απόφαση Μαρινάκη – Ντόμινο αλλαγών!


Αποχωρεί κορυφαίο όνομα από τον Ολυμπιακό – Προσωπική απόφαση Μαρινάκη – Ντόμινο αλλαγών!


Διαφ.


“Εξαφανίστηκε” από του Ρέντη χωρίς να το καταλάβει κανείς τις τελευταίες ημέρες. Ποιο στέλεχος της ΠΑΕ φαίνεται πως πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, οι μεγάλες αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη και η… σκούπα που έχει πάρει ο πρόεδρος.

Μακριά από τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών που έχουν αρχίσει στην ΠΑΕ από τις αρχές του καλοκαιριού αλλά, κυρίως, στο πλαίσιο των αλλαγών που επιχειρούνται στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι.



Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς από τον σύλλογο, τα ίχνη του παλαίμαχου άσου έχουν… χαθεί! Δεν είναι στο τιμ που πηγαίνει στου Ρέντη τις πρώτες ημέρες του Κάρλος Κορμποράν, καθώς από τον Ολυμπιακό στο πλευρό του είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που φόρεσε το κοστούμι τού γενικού αρχηγού με προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι αμετακίνητος στη θέση του. Μαζί του βρίσκεται και ο Κοκκινάκης, αλλά όχι ο «Τόρο».

  Κόλκας: "Δεν γίνεται να ακυρώνεις Φορτούνη - Κορόιδεψε ο Μπακασέτας"

Ο Βασίλης Τοροσίδης για την ώρα περιμένει να μάθει πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός, δεδομένου ότι μπορεί να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής ή να του προταθεί άλλο πόστο. Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο θα τον καλύπτει αυτό το πόστο.

Για την ωρα, πάντως, δεν βρίσκεται καν στου Ρέντη και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το μέλλον του θα είναι έτσι ή αλλιώς. Γιατί οι Πειραιώτες δεν έχουν σταματήσει την αναζήτηση για τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, μετά την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντέστο.

Είναι, δηλαδή, ένα ντόμινο από εξελίξεις που μπορούν να επηρεάσουν το συγκεκριμένο ζήτημα και ο Τοροσίδης να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής ή όχι στο Λιμάνι…
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τελειώνουν” από Ολυμπιακό τέσσερις βασικοί με Σλόβαν – Ο Κορμπεράν “είδε” το μεγάλο πρόβλημα! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Παρτιζάν - Ολυμπιακός: Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας για το ματς!

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή