Ατακάρες Αντετοκούνμπο για Εθνική – "Εγώ το χωριό μου…" – Τι είπε για Σλούκα, Καλάθη, Παπανικολάου


Ατακάρες Αντετοκούνμπο για Εθνική – "Εγώ το χωριό μου…" – Τι είπε για Σλούκα, Καλάθη, Παπανικολάου


Ατακάρες Αντετοκούνμπο για Εθνική - "Εγώ το χωριό μου..." - Τι είπε για Σλούκα, Καλάθη, Παπανικολάου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, προφανώς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής τής Εθνικής ομάδας, και κάθε φορά που μιλάει έχει ενδιαφέρον για το τι λέει. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δηλωσάρες για την Εθνική!

Ταπεινός και με διάθεση να ρίξει τους τόνους εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Media Day της Εθνικής ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αναλυτικά όσα είπε: Για το αν η Εθνική είναι φαβορί: «Δεν έχει σχέση τι περιμένει ο κόσμος, είναι τi περιμένει η ομάδα. Εμείς παίζουμε το μπάσκετ. Σε όλες όσες διοργανώσεις έχω πάει με την Ελλάδα δεν πήγαμε ούτε στα προημιτελικά. Πρέπει να δεθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν είμαστε έτοιμοι ούτε για μετάλλια ούτε κύπελλα. Πρέπει να δημιουργήσουμε χημεία και το κατάλληλο κλίμα. Με το καλό να πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχω ρεαλιστικούς στόχους, προπιεί να γίνω καλύτερος. Όλοι στο χωριό τους είναι οι καλύτεροι, όπως εγώ στο Μιλγουόκι το… χωριό μου. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα». Για το πως είναι να παίζει με τα αδέρφια του: «Τρομερό συναίσθημα να αγωνίζομαι με τα αδέρφια μου στην Εθνική. Όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το λέγαμε μια μέρα να το πετύχουμε αυτό. Να μαρκάρουμε ο ένας τον άλλο, είμαστε περήφανοι. Όταν μπαίνουν στο γήπεδο είναι συμπαίκτες μου, όχι τα αδέρφια μου». Για αν πάει η Ελλάδα για μετάλλιο φέτος: «Και γιατί δεν ήταν τις προηγούμενες φορές πιθανό το μετάλλιο και είναι τώρα; Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε μετάλλιο, πάντα αυτό κάνουμε και τρώμε τα μούτρα μας. Πρέπει να το πετύχουμε κάτι πριν αποχωρήσουν οι Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου. Δεν κέρδισα πρωτάθλημα γιατί σκεφτόμουν τον τίτλο στο NBA. Βήμα βήμα, να γίνουμε καλύτεροι πρέπει».

Διαβάστε:   "Τελειώνουν" τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Ανακοινώνει πέντε μεταγραφές μετά τη Μακάμπι
Για το πλάνο του παιχνιδιού: «Τρομερή δουλειά στην προπόνηση κάνει ο προπονητής μας. Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μπορεί η ομάδα να με βοηθήσει να παίζω όπως στους Μπακς, αλλά έτσι θα πρέπει να γίνει και το ίδιο πχ για τον Σλούκα στον Ολυμπιακό ή τον Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Έχω κάνει μόλις 2 προπονήσεις, αλλά τα παιδιά είναι καλά, ο προπονητής είναι εξαιρετικός. Μας μιλάει, μας εξηγεί, μας φέρνει κοντά. Είναι καλό το κλίμα». Για τον ρόλο του στην «γαλανόλευκη»: «Έχουμε τρεις εβδομάδες να δεθούμε. Θα προσαρμοστώ εγώ στην Εθνική και όχι αυτή σε εμένα. Θα κάνω ότι μου ζητηθεί, ακόμα και... 6-7 θα παίξω. Από την προπόνηση που κάναμε χθες, δεν νομίζω ότι είμαστε ομάδα για μετάλλιο. Έχουμε όμως την ευκαιρία, αν ακούσουμε τον προπονητή μας, αν δουλέψουμε σωστά, να το κάνουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να έχω ρεαλιστικούς στόχους. Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα. Είμαι ταπεινός. Μακάρι να προκριθούμε».


Διαφ.
Ατακάρες Αντετοκούνμπο για Εθνική - "Εγώ το χωριό μου..." - Τι είπε για Σλούκα, Καλάθη, Παπανικολάου Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, προφανώς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής τής Εθνικής ομάδας, και κάθε φορά που μιλάει έχει ενδιαφέρον για το τι λέει. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δηλωσάρες για την Εθνική! Ταπεινός και με δι...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, προφανώς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής τής Εθνικής ομάδας, και κάθε φορά που μιλάει έχει ενδιαφέρον για το τι λέει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δηλωσάρες για την Εθνική!Ταπεινός και με διάθεση να ρίξει τους τόνους εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Media Day της Εθνικής ομάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η Εθνική είναι φαβορί: «Δεν έχει σχέση τι περιμένει ο κόσμος, είναι τi περιμένει η ομάδα. Εμείς παίζουμε το μπάσκετ. Σε όλες όσες διοργανώσεις έχω πάει με την Ελλάδα δεν πήγαμε ούτε στα προημιτελικά. Πρέπει να δεθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν είμαστε έτοιμοι ούτε για μετάλλια ούτε κύπελλα. Πρέπει να δημιουργήσουμε χημεία και το κατάλληλο κλίμα. Με το καλό να πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχω ρεαλιστικούς στόχους, προπιεί να γίνω καλύτερος. Όλοι στο χωριό τους είναι οι καλύτεροι, όπως εγώ στο Μιλγουόκι το… χωριό μου. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα».

Για το πως είναι να παίζει με τα αδέρφια του: «Τρομερό συναίσθημα να αγωνίζομαι με τα αδέρφια μου στην Εθνική. Όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το λέγαμε μια μέρα να το πετύχουμε αυτό. Να μαρκάρουμε ο ένας τον άλλο, είμαστε περήφανοι. Όταν μπαίνουν στο γήπεδο είναι συμπαίκτες μου, όχι τα αδέρφια μου».

Για αν πάει η Ελλάδα για μετάλλιο φέτος: «Και γιατί δεν ήταν τις προηγούμενες φορές πιθανό το μετάλλιο και είναι τώρα; Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε μετάλλιο, πάντα αυτό κάνουμε και τρώμε τα μούτρα μας. Πρέπει να το πετύχουμε κάτι πριν αποχωρήσουν οι Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου. Δεν κέρδισα πρωτάθλημα γιατί σκεφτόμουν τον τίτλο στο NBA. Βήμα βήμα, να γίνουμε καλύτεροι πρέπει».

Για το πλάνο του παιχνιδιού: «Τρομερή δουλειά στην προπόνηση κάνει ο προπονητής μας. Δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μπορεί η ομάδα να με βοηθήσει να παίζω όπως στους Μπακς, αλλά έτσι θα πρέπει να γίνει και το ίδιο πχ για τον Σλούκα στον Ολυμπιακό ή τον Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Έχω κάνει μόλις 2 προπονήσεις, αλλά τα παιδιά είναι καλά, ο προπονητής είναι εξαιρετικός. Μας μιλάει, μας εξηγεί, μας φέρνει κοντά. Είναι καλό το κλίμα».

Για τον ρόλο του στην «γαλανόλευκη»: «Έχουμε τρεις εβδομάδες να δεθούμε. Θα προσαρμοστώ εγώ στην Εθνική και όχι αυτή σε εμένα. Θα κάνω ότι μου ζητηθεί, ακόμα και… 6-7 θα παίξω. Από την προπόνηση που κάναμε χθες, δεν νομίζω ότι είμαστε ομάδα για μετάλλιο. Έχουμε όμως την ευκαιρία, αν ακούσουμε τον προπονητή μας, αν δουλέψουμε σωστά, να το κάνουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να έχω ρεαλιστικούς στόχους. Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα. Είμαι ταπεινός. Μακάρι να προκριθούμε».

Διαβάστε:   Ατάκα-φωτιά από Τόμιτς για επιστροφή στον Ολυμπιακό - "Κάποιοι τα μαγειρεύουν..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: