"Σκάει" διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ τα επόμενα 24ωρα – Προχωρημένες συζητήσεις – Τον… έκοψε ο Ιβάν!


"Σκάει" διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ τα επόμενα 24ωρα – Προχωρημένες συζητήσεις – Τον… έκοψε ο Ιβάν!



Ποια μεταγραφή “χάλασε” ο Σέρβος κόουτς και οι νέες διαπραγματεύσεις! Μπορεί όλη η ομάδα του Τριφυλλιού να έχει επικεντρωθεί στη ρεβάνς με τη Σλόβαν, όμως παράλληλα η διοίκηση τρέχει τις μεταγραφικές εξελίξεις και σύντομα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις…  

Παναθηναϊκός: Είναι προφανές ότι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό με τη Σλάβια.



Οι Πράσινοι όχι μόνο πιστεύουν στην ανατροπή, αλλά έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο μετά και τον τρόπο που έχασαν στην Πράγα. Μάλιστα μέσα στην ομάδα υπήρχε η πεποίθηση, ότι με 11 εναντίον 11 δεν χανόταν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Τσέχους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει η διοίκηση τρέχει και με την μεταγραφική ενίσχυση. Το Τριφύλλι βρίσκεται στην αναζήτηση δύο τουλάχιστον παικτών, ενός δεκαριού και ενός box to box μέσου.

Οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει όλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα. Χωρίς, φυσικά, να έχει διαρρεύσει το παραμικρό όνομα από την ΠΑΕ.

  Κετσετζόγλου: "Με 2/2 η ΑΕΚ παίρνει τον τίτλο"

Αυτό που είμαστε σε θέση να πούμε αυτή τη στιγμή, είναι πως έχει υποχωρήσει η υπόθεση Βιτίνιο. Κι αυτό, γιατί υπερίσχυσαν τελικά οι ενστάσεις που εξέφρασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: