Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού στην UEFA – Έμμεση παραδοχή για Μπουκέ – "Κακή διαιτησία"


Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού στην UEFA – Έμμεση παραδοχή για Μπουκέ – "Κακή διαιτησία"


Διαφ.


Οι Πράσινοι επικοινώνησαν με την UEFA μετά τη διαιτησία Μπουκέ στην Πράγα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον Γάλλο ρέφερι. Έμμεση παραδοχή της Ομοσπονδίας για τη «σφαγή».  

Παναθηναϊκός: Δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά το ματς στην Πράγα με τη Σλάβια. Οι Πράσινοι βίωσαν το… πετσόκομμα απ’ τον διαιτητή Μπουκέ και ήταν λογικό να έχουν εξοργιστεί με το γεγονός, που σε σημαντικό βαθμό επηρεάζει την προσπάθειά τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.



Αυτό που έκαναν λοιπόν, ήταν να επικοινωνήσουν με την UEFA για να εκφράσουν τόσο τα παράπονά τους όσο και την οργή τους για το γεγονός. Το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν άλλωστε, αφού ο χρόνος και οι αποφάσεις του Γάλλου δε γυρίζουν πίσω.

  "Τα πάντα για να έρθει ο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική - Πρωτόγνωρο για την ΑΕΚ"

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, από την πλευρά της Ομοσπονδίας εμμέσως πλην σαφώς, αποδέχτηκαν ως δίκαια τα παράπονα του Τριφυλλιού. Υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, ουσιαστικά αναγνώρισαν την τραγική διαιτησία του Μπουκέ.

Προφανώς και αυτό δεν αλλάζει κάτι στην ουσία, δηλαδή στη διαμόρφωση της κατάστασης μετά το πρώτο ματς του ζευγαριού. Όμως στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να είναι έξαλλοι με τον Γάλλο και έχει τη δική του σημασία το γεγονός πως η UEFA έστω κι έμμεσα αποδέχτηκε πως ο ρέφερι τα έκανε… θάλασσα.

Με τα στελέχη της να λένε χαρακτηριστικά: «Ήταν πράγματι μια κακή διαιτητική βραδιά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή