Έκπληξη – "Στέλνουν" στην ΑΕΚ πρώην παίκτη της Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έκπληξη – "Στέλνουν" στην ΑΕΚ πρώην παίκτη της Νάπολι! (ΒΙΝΤΕΟ)



Η νέα περίπτωση αμυντικού που παίζει δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Ένωσης. Έχει κάνει σημαντική καριέρα στη Γαλλία, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Νάπολι, προτού μείνει ελεύθερος.

Η χρησιμοποίηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ως δεξιού μπακ-χαφ στο φιλικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, μόνο τυχαία δεν ήταν από τον Αλμέιδα. Μπορεί ο Ρότα να βρίσκεται μπροστά στο ροτέισον από τον Μισελέν, ωστόσο ο προπονητής της ΑΕΚ φαίνεται πως αναζητά κάτι διαφορετικό για τη θέση. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που θα παίξει με τριάδα στην άμυνα και έτσι, αυτόματα, ο μπακ-χαφ σε κάθε πλευρά θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.



Μάλιστα, τελευταία δημοσιεύματα εμπλέκουν την ΑΕΚ με συγκεκριμένα ονόματα, ένα εκ των οποίων είναι ο Κέβιν Μάλκουιτ.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι και φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Ένωση, η οποία φαίνεται κιόλας πως του έχει καταθέσει ήδη και επίσημη πρόταση.

  Οπαδοί Φιορεντίνα για Νέα Φιλαδέλφεια: "Έτοιμοι για κόλαση"

Ο 31χρονος άσος με ρίζες από το Μαρόκο βρισκόταν στη Νάπολι από 2018 και το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα με την οποία κατέγραψε, όμως, μόλις 5 συμμετοχές. Στα 3,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των «παρτενοπέι» μέτρησε συνολικά 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 6 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ξεχωριστή ιστορία η ΑΕΚ λόγω Σαββίδη! Ακόμα δεν είδατε τον Πινέδα – Απελευθερωμένος ο Μάνταλος”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: