Κρούση σε Ολυμπιακό για πρωτοκλασάτο άσο – "Καραμπόλα" 36 εκατ. ευρώ!


Κρούση σε Ολυμπιακό για πρωτοκλασάτο άσο – "Καραμπόλα" 36 εκατ. ευρώ!


Διαφ.


Ποια ευρωπαϊκή ομάδα ενδιαφέρεται για τον άσο των Πειραιωτών και μάλιστα ήδη επικοινώνησε με τους Πειραιώτες;

Η Λιλ φαίνεται πως έχει μπει στο… κόλπο της απόκτησης του Μαντί Καμαρά, με τον χαφ του Ολυμπιακού να είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Αμαντού Ονάνα, ο οποίος έφυγε από τους Γάλλους με μεταγραφή για την Αγγλία και την Έβερτον έναντι 36 εκατ. ευρώ.



Μετά τη Μαρσέιγ, ο μέσος από τη Γουινέα φέρεται να απασχολεί έντονα και τους «λιλουά», οι οποίοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Καμαρά και δεν αποκλείεται σύντομα, μάλιστα, να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού με επίσημη πρόταση αγοράς.

Όπως αναφέρει το «RMC», συγκεκριμένα, η Λιλ ήρθε σε επικοινωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος για να μάθουν τι χρήματα ζητούν για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

  Οριστικές εξελίξεις με ΛεΝτέι ενόψει Ολυμπιακού - Αποφασίζει ο Ομπράντοβιτ

Εκτός από τον Ολυμπιακό, πάντως, η γαλλική ομάδα είχε επαφές και με τον ατζέντη του Αφρικανού. Σημειώνεται, ότι η Λιλ συζητάει και με άλλον πελάτη που επίσης τον εκπροσωπεί ο μάνατζερ του Μαντί και για την ακρίβεια, μιλάει με τον Λουνοτιβίκ Μπλας της Ναντ. Ο Καμαρά, άρα, δεν παίζει μόνος του για τους Γάλλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή