"Αρπάχτηκαν" Λουτσέσκου-Μπότο στον ΠΑΟΚ – Χαμός για μία μεταγραφη – Τον… κάρφωσε σε Σαββίδη!


"Αρπάχτηκαν" Λουτσέσκου-Μπότο στον ΠΑΟΚ – Χαμός για μία μεταγραφη – Τον… κάρφωσε σε Σαββίδη!



Για ποιον παίκτη διαφώνησαν και η παρέμβαση του Ιβάν που έχει απορίες! Παρότι πήραν πάνω τους τον μεταγραφικό σχεδιασμό της φετινής ομάδας, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους και εντάσεις. Μέχρι και ο ιδιοκτήτης αναρωτήθηκε τι συμβαίνει…

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα φαίνεται ότι έχει προκύψει στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο, καθώς δεν φαίνεται ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.



Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα και είναι γεγονός ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στους δύο άντρες, καθώς υπάρχει και εμπλοκή τού Σαββίδη στο θέμα!

Ας πάρουμε, όμως, το ρεπορτάζ από την αρχή: Ο λόγος που Λουτσέσκου και Μπότο φαίνεται ότι κάπου έχουν ψυχρανθεί, ή τέλος πάντων δεν λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία, έχει ονοματεπώνυμο: Μπράντον Τόμας! Ο πεπειραμένος άσος ήρθε από το ισπανικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

  Serie A: Τα τελευταία νέα για την υγεία του Εβάν Εντικά

Μόνο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται ότι ήθελε κάτι άλλο στον ΠΑΟΚ ή, σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν ο Τόμας ο επιθετικός που ήθελε στον Δικέφαλο.

Αυτός, μάλιστα, είναι και ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησε ο Ρουμάνος στην αναμέτρηση με τη Λέφσκι τον Τόμας και στη θέση του έβαλε τον Νάρεϊ. Αποτέλεσμα; Ο Σαββίδης ρώτησε μετά τον αποκλεισμό τον Λουτσέσκου, στο πλαίσιο ευρύτερης κουβέντας που είχαν, γιατί δεν τον αξιοποίησε – Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί του, καθότι είναι νέα μεταγραφή.

Ξέρετε τι απάντησε ο Ρουμάνος; Ότι δεν ήταν εκείνος που ζήτησε να έρθει ο Τόμας, αλλά ήταν επιλογή του Μπότο…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο μπαμ Καρυπίδη στον Άρη – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Πρόλαβε τον Σαββίδη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Γνώριμοι διαιτητές στις ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: