Σύνθημα ανατροπής από Γιοβάνοβιτς και ατάκες για διατησία – "Απρόοπτο" με Σένκεφελντ στη συν. Τύπου


Σύνθημα ανατροπής από Γιοβάνοβιτς και ατάκες για διατησία – "Απρόοπτο" με Σένκεφελντ στη συν. Τύπου



Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε να εστιάσει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και όχι στα σφυρίγματα του διαιτητή, αναλύοντας το τι θα πρέπει να βελτιώσει για να κυνηγήσει την ανατροπή του εις βάρος της 0-2 στο πρώτο ματς.

Παναθηναϊκός: Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου, η συνέντευξη Τύπου για την κρίσιμη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας



Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δέχθηκε κατευθείαν ερωτήσεις και δεν έκανε μόνος του κάποια τοποθέτηση,  ενώ εκ μέρους των παικτών το «παρών» ήταν προγραμματισμένο να δώσει ο Μπαρτ Σένκεφεκντ, ωστόσο κάποιο απρόοπτο δεν του το επέτρεψε.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν μας δίνει επιλογές. Σίγουρα πρέπει να είναι διαφορετικό ματς όσον αφορά τη διάθεσή μας και τον τρόπο παιχνιδιού, ώστε να μπορούμε να βρούμε τις λύσεις απέναντι σε μια ομάδα με το επίπεδο της Σλάβια.

  Εκτός τρεις παίκτες του Άρη ενόψει ΑΕΚ

Πρέπει να παίξουμε με περισσότερο ρίσκο. Θα χρειαστούμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, περισσότερες προσωπικές ενέργειες στο 1vs1. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και καλούμαστε ν’ αγωνιστούμε με θάρρος, ώστε να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα που πάντα δημιουργεί ο κόσμος στη Λεωφόρο. Και πέρσι ο κόσμος ήταν πάντα θετικός απέναντι στην ομάδα, κάθε φορά που ερχόταν γήπεδο. Δεν θα μας δημιουργήσει άγχος.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία και το ξέρετε. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι και να δίνω πολύ περισσότερη βάση στο τι πρέπει να διορθώσουμε εμείς ως ομάδα, παρά στις διαιτητικές αποφάσεις. Και αυτό το κάνω γιατί όταν μιλάω για την οποία διαιτησία δεν εκφράζω μόνο τον εαυτό μου, αλλά και έναν ολόκληρο σύλλογο όπως τον Παναθηναϊκό. Στην Πράγα έγιναν κάποια λάθη στον καταλογισμό των καρτών, ειδικά στη φάση του Παλάσιος. Τον ξέρω τον Σεμπάστιαν, δεν εκβιάζει ποτέ φάσεις. Σε σχέση με την Τσεχία, όμως, στη Λεωφόρο πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι.

  Οι σκέψεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ με Άρη

Οι απουσίες που έχει η Σλάβια (σ.σ. Έβερτον, Σάντος) στον αγώνα δεν αλλάζουν το δικό μας τρόπο σκέψης. Είναι μια ομάδα που και 6-7 ποδοσφαιριστές να αλλάξει, μπορεί να ανταποκριθεί δίχως να χάσει την ουσία στο παιχνίδι της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλάρει για 2+1 μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ – Έξι παίκτες στην έξοδο – Έπαιξε με Σλάβια και… φεύγει!

  Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: