"Παζάρια" για ξένο άσο στον ΠΑΟΚ – Πολύ κοντά σε μεταγραφή


"Παζάρια" για ξένο άσο στον ΠΑΟΚ – Πολύ κοντά σε μεταγραφή



΄”Φούντωσαν” τα ρεπορτάζ για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντς για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ.



Η ιστοσελίδα krone.at αναφέρει ότι γίνονται… παζάρια ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον 27χρονο μέσο, με την ΛΑΣΚ να μην θέλει να πληρώσει το 100% του συμβολαίου του Μουργκ φέτος με τον Δικέφαλο, που αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Μπορεί η Λίντσερ να μην θέλει να πληρώσει τις ετήσιες απολαβές του Τόμας Μουργκ που φτάνουν τις 500.000 ευρώ, ωστόσο τα παζάρια φαίνεται ότι συνεχίζονται με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αυτή η λεπτομέρεια της διαπραγμάτευσης από μόνη της δείχνει ότι η ΛΑΣΚ δεν σκέφτονται.. γενικά τον αντικαταστάτη του Χονγκ που πήγε στην Γάνδη αντί του ποσού του 1.500.000 ευρώ αλλά έχουν ήδη ποιον θέλουν και αυτός είναι ο Τόμας Μουργκ.

  Αντώνης Παπακανέλλος: Το νέο δεκάρι του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γεγονός ότι η Λίντσερ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μουργκ γιατί είναι ένας παίκτης γνώριμος και ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στην μεσαία γραμμή. Υπάρχουν όμως πολλές λεπτομέρειες στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν ειναι μεταγραφικές εικασίες.

Η ΛΑΣΚ έχει ήδη αρνηθεί να δεχτεί την ετήσια αμοιβή των 500.000 του Μουργκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024.

Γιατί να υπάρξει μια λύση και ο Μουργκ να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίντσερ, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αναλάβει ένα μέρος της αμοιβής για μια σεζόν, για την οποία η ΛΑΣΚ θα τον αποκτήσει ως δανεικό, οπότε το ποσό της μεταγραφής θα εξαρτάται επίσης από το αν ή σε ποια διοργάνωση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου θα καταφέρει να συμμετάσχει η αυστριακή ομάδα με τον Μουργκ στην σύνθεσή της.

Υπάρχουν επίσης κάποιες λεπτομέρειες που υποδηλώνουν ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να καταλήξει στην Λίντσερ. Όταν έπαιζε στην Ραπίντ, ο Μουργκ ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Ντίντι Κουμπάουερ (νυν προπονητής της Λίντσερ) ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε «μοιραία» την αποχώρηση του, το καλοκαίρι 2020.

  Ξεκάθαρα τα δεδομένα με Μπερνάρ ενόψει ΑΕΚ

Επίσης κάτι ενδιαφέρον, είναι ότι ο Μουργκ έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο ROGON, το οποίο έφερε πρόσφατα τον Άκος Κέσκεζ στην ΛΑΣΚ, ενώ έχει και άλλους δυο παίκτες στην αυστριακή ομάδα, τους Τόμας Γκόινινγκερ και Τόμας Ζάμπιτσερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αρπάχτηκαν” Λουτσέσκου-Μπότο στον ΠΑΟΚ – Χαμός για μία μεταγραφη – Τον… κάρφωσε σε Σαββίδη!

ΠΑΟΚ | 0-1, με ψυχραιμία ο Μουργκ νικά τον Βέρχουλστ” /> ΠΑΟΚ | 0-1, με ψυχραιμία ο Μουργκ νικά τον Βέρχουλστ” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: