"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού – Βασικός ο Σποράρ – Σκέψεις Γιοβάνοβιτς για 4-4-2"


"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού – Βασικός ο Σποράρ – Σκέψεις Γιοβάνοβιτς για 4-4-2"



Ποιοι θα ξεκινήσουν για το Τριφύλλι στο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Σλάβια, όπου καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε στον αέρα του OverFM, για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σλάβια και τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.



Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε ολόκληρο ολόκληρο το πρόγραμμα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Γεγονός το οποίο είναι πολύ σημαντικό καθώς από τη στιγμή που προπονήθηκε δύο μέρες συνεχόμενα σε φουλ ρυθμούς, μπορεί να πάρει και φανέλα βασικού.

Αυτός που δεν θα αγωνιστεί  είναι ο Παλάσιος, που δέχθηκε κόκκινη κάρτα, στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία και τη θέση του θα πάρει ο Βαγιαννίδης. Επίσης ούτε ο Βέρμπιτς θα είναι στη αποστολή καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη από τη φάση των ομίλων και μετά.

  Παράνοια στους παίκτες του Ολυμπιακού!

Αρκετά πιθανό είναι να πάρει φανέλα βασικού Σποράρ, ενώ είχε γίνει και μία σκέψη να παίξει δίδυμο με τον Ιωαννίδη στην κορυφή. Ωστόσο αυτό δεν θα βοηθούσε κανέναν από τους δύο, οπότε ο Σλοβένος θα είναι στην αρχική 11άδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με ένα κλασσικό 4-3-3, τοποθετώντας τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας ενώ στο αριστερό και δεξί άκρο θα είναι οι Χουάνκαρ και Κότσιρας αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσέριν, Αλεξανδρόπουλος και Πέρεθ. Στην επίθεση, δεξιά θα είναι ο Βαγιαννίδης, αριστερά ο Αϊτόρ και στην κορυφή ο Σποράρ.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να ξεπεράσει και σε καμία περίπτωση να μην δεχθεί κάποιο γκολ. Επίσης θα πρέπει να κάνει διαχείριση των δυνάμεών του καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση είναι αρκετά πιθανό. Πάντως δεν είναι σίγουρο ότι οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, αλλά σίγουρα θα παρουσιαστούν εμφανώς βελτιωμένοι.

  "Κάνουν τα πάντα για να γίνει το Άρης-ΑΕΚ τελικός Μουντιάλ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: