Σοβαρή περιπέτεια για τον Τζιμπρίλ Σισέ – Τρέχει στα δικαστήρια – Πώς εμπλέκεται άσος του Ολυμπιακού


Σοβαρή περιπέτεια για τον Τζιμπρίλ Σισέ – Τρέχει στα δικαστήρια – Πώς εμπλέκεται άσος του Ολυμπιακού



Ο Γάλλος παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και μπλέκει σε νέες δικαστικές περιπέτειες.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε παραστεί ως μάρτυρας στην περιβόητη υπόθεση sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά, στην οποία είχε εμπλακεί και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, άκουσε στη διάρκεια της δίκης τον Μουσταφά Ζουαουί (σ.σ. καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση ως «εγκέφαλος» στην υπόθεση εκβιασμού του παίκτη του Ολυμπιακού), να τον κατηγορεί για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες! 



Ο Τζιμπρίλ δεν άφησε τις κατηγορίες αναπάντητες. Κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, με τον Ζουαουί να αρνείται ότι ξεστόμισε τις κατηγορίες εις βάρος του Σισέ. Τον Ιούνιο, λοιπόν, απαγγέλθηκαν στον Ζουαουί κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ ακολούθως στις αρχές Αυγούστου, ο εισαγγελέας των Βερσαλιών παρέπεμψε την υπόθεση σε ποινικό δικαστήριο.

Ο Τζιμπρίλ απέδειξε το ποσό αβάσιμες ήταν οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του και σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο Γάλλος σταρ είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να αποκαταστήσει πλήρως το όνομά του και να τιμωρηθούν οι συκοφάντες. Γι’ αυτό κινήθηκε νομικά, αναμένοντας πια νέα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του «εγκεφάλου» της υπόθεσης εκβιασμού του Βαλμπουενά.

  Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλάρει για 2+1 μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ – Έξι παίκτες στην έξοδο – Έπαιξε με Σλάβια και… φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: