Έτοιμος για σούπερ deal από Ελλάδα ο Αλαφούζος – Θέλει παίκτη από ομάδα της SL ο ΠΑΟ


Έτοιμος για σούπερ deal από Ελλάδα ο Αλαφούζος – Θέλει παίκτη από ομάδα της SL ο ΠΑΟ


Διαφ.


Ο Παναθηναϊκός δεν έπαψε ποτέ να… ασχολείται (και) με την ελληνική αγορά, όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του, όπως φάνηκε και το εφετινό καλοκαίρι με τις μεταγραφές των Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα, οι οποίοι βρίσκονταν επί μήνες στα «ραντάρ» του τεχνικού τιμ του «τριφυλλιού» προτού αποκτηθούν στις αρχές του καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός δεν έπαψε ποτέ να… ασχολείται (και) με την ελληνική αγορά, όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του, όπως φάνηκε και το εφετινό καλοκαίρι με τις μεταγραφές των Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα, οι οποίοι βρίσκονταν επί μήνες στα «ραντάρ» του τεχνικού τιμ του «τριφυλλιού» προτού αποκτηθούν στις αρχές του καλοκαιριού.



Φαίνεται, εντούτοις, πως οι δυο τους δεν είναι οι μοναδικοί που απασχολούν από την Ελλάδα τους «πράσινους». Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Ισπανία, στον Παναθηναϊκό έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και για ακόμη έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ελληνική Super League. Ο λόγος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Βόλου.

  Αυτό είναι το σλόγκαν της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ιστορίας της

Ο Ισπανός πολυσύνθετος δημιουργικός χαφ, με θητεία πολλών ετών στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, μέτρησε πέρσι 30 συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 με την ομάδα του Βόλου (το οποίο δεν δείχνει διάθεση για να το επεκτείνει), την ώρα που η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας έχει ήδη αρνηθεί τέσσερις προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μία εξ αυτών ήταν από σύλλογο της Ισπανίας.

Την ίδια ώρα tweet του Ιταλού δημοσιογράφου, Ματέο Μορέτο, το βράδυ της Τετάρτης (10/8) επιβεβαιώνει το πολύ έντονο ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και ισπανικών κλαμπ.

Η περίπτωση του Φερνάντες είναι ανάμεσα σ’ αυτές που «αρέσουν» στον Γιοβάνοβιτς, καθότι μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις πίσω απ’ τον φορ. Τόσο στο «10» και στο «8» (σε 4-3-3), αλλά και στα «φτερά» της επίθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Κόλκας: "Δεν γίνεται να ακυρώνεις Φορτούνη - Κορόιδεψε ο Μπακασέτας"

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή