Γι’ αυτό δεν πήραν τον Κώστα Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός – Τι έδειξε με την Εθνική


Γι’ αυτό δεν πήραν τον Κώστα Αντετοκούνμπο ΠΑΟ και Ολυμπιακός – Τι έδειξε με την Εθνική



Έχει σπουδαία χαρακτηριστικά, αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα! Το Sportdog.gr καταγράφει όσα είδαμε στο παρκέ από τον αδερφό του Γιάννη που πήρε χρόνο κόντρα στην Ισπανία και απέδειξε γιατί γίνεται… ντόρος για το όνομά του, αλλά και γιατί ακόμα δεν έχει κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του!

Αν μη τι άλλο θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε η Εθνική ομάδα στο φιλικό με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ. Η «γαλανόλευκη» είχε ένα ισορροπημένο και… γήινο ρόστερ, ωστόσο η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει αυτό τίμιο σύνολο, ικανό να παλέψει για μεγάλα πράγματα στο Ευρωμπάσκετ κι όχι μόνο.



Πάμε όμως λίγο ειδικότερα σε πρόσωπα, πέραν του Γιάννη. Κώστας Αντετοκούνμπο: Ο 24χρονος σέντερ είχε 7 πόντους με 3/4 τρίποντα κόντρα στους Ισπανούς, βγάζοντας μερικές σπουδαίες άμυνες και μετρώντας μεταξύ άλλων 2 συνεχόμενα κλεψίματα στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Κλεψίματα, μάλιστα, που έφεραν καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο.

  Απίστευτο: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους επειδή το μπέρδεψαν με της Παρί! (Vid)

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, φάνηκε και το γιατί η περίπτωση του Κώστα δεν προχώρησε το φετινό καλοκαίρι ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Παναθηναϊκό (σ.σ. ο Αντετοκούνμπο ήθελε σε όποια ελληνική ομάδα και να υπέγραφε να είχε σημαντικό ρόλο στο ροτέισον). 

Ο αδερφός του Greak Freak έχει σπουδαία σωματικά χαρακτηριστικά, αλλά θέλει πολύ δουλειά. Ειδικά στην επίθεση αν δεν πάρει την μπάλα πάνω από τη στεφάνη, δυσκολεύεται να βρει φάσεις που θα δημιουργήσουν ρήγματα. Ακόμα και με την παρουσία του mr. assist Νικ Καλάθη στο παρκέ, δεν ήταν εύκολη η συνεργασία του Κώστα μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: