Πήγε για… μπαμ από την Αίγυπτο ο ΠΑΟΚ – Γιατί χάλασε τo deal


Πήγε για… μπαμ από την Αίγυπτο ο ΠΑΟΚ – Γιατί χάλασε τo deal


Πήγε για... μπαμ από την Αίγυπτο ο ΠΑΟΚ - Γιατί χάλασε τo deal

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει νεαρό διεθνή εξτρέμ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το deal. Ιμπραήμ Αντέλ: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Αιγύπτιου εξτρέμ της Pyramids FC αποκαλύπτουν τα Μέσα της χώρας, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά μάλιστα να φέρονται ότι ρώτησαν για την περίπτωσή του.

Μάλιστα η ομάδα της Αιγύπτου είχε πρόταση και από την Γουίγκαν για τον Ιμπραήμ Αντέλ, με την Pyramids FC να ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον ΠΑΟΚ να αποσύρεται από τις συνομιλίες.


Διαφ.
Πήγε για... μπαμ από την Αίγυπτο ο ΠΑΟΚ - Γιατί χάλασε τo deal Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει νεαρό διεθνή εξτρέμ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το deal. Ιμπραήμ Αντέλ: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Αιγύπτιου εξτρέμ της Pyramids FC αποκαλύπτου...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει νεαρό διεθνή εξτρέμ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το deal.

Ιμπραήμ Αντέλ: Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Αιγύπτιου εξτρέμ της Pyramids FC αποκαλύπτουν τα Μέσα της χώρας, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά μάλιστα να φέρονται ότι ρώτησαν για την περίπτωσή του.Μάλιστα η ομάδα της Αιγύπτου είχε πρόταση και από την Γουίγκαν για τον Ιμπραήμ Αντέλ, με την Pyramids FC να ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον ΠΑΟΚ να αποσύρεται από τις συνομιλίες.

Διαβάστε:   Η απόλυτη προϊστορία του Άρης-ΑΕΚ - Όλα τα ντέρμπι μετά το 1930 - Ποιος έχει το προβάδισμα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: