Νέα μεγάλη πρόταση για Αλεξανδρόπουλο – "Ξεφεύγουν" τα χρήματα – Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός!


Νέα μεγάλη πρόταση για Αλεξανδρόπουλο – "Ξεφεύγουν" τα χρήματα – Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός!



Οι Πράσινοι ξεχνούν… Μπεργκ-Βλαχοδήμο, μπαίνουν σε νέα εποχή! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Έλληνα άσο, καθώς η Σπόρτινγκ επιστρέφει με νέα καλύτερη προσφορά. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sportdog.gr

Σε… μεταγραφικό σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου εδώ και λίγες ημέρες, μιας και ο νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Βερόνα, όσο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.



Οι πρώτοι έκαναν πρόταση δύο προτάσεις που έφταναν μέχρι τα 3.7 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε εάν θα επιστρέψουν με μεγαλύτερη προσοφορά, την ώρα που και οι Πορτογάλοι είδαν τους πράσινους να απορρίπτουν τα 4 εκατ. ευρώ! 

Πάντως, οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν να διαχειριστούν μεγαλύτερο μπάτζετ, μιας και το τρέχον καλοκαίρι έχουν πουλήσει παίκτες που έχουν φέρει στα ταμεία τους λίγο περισσότερο από 100 εκατ. ευρώ. 

Μάλιστα, πήραν και από τον Παναθηναϊκό περίπου 3.5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σλοβένου Σπόραρ και όλα δείχνουν ότι θα καταθέσουν νέα πρόταση, μιας και ο Αμορίμ έχει σε εκτίμηση τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ φέτος αποχώρησαν από τον άξονα οι Ματέους Νούνιες, Παλίνια και Μπατάλια.

  Μαθαίνει... γερμανικά για το Βερολίνο ο Παπαπέτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πορτογάλοι σκέφτονται να επιστρέψουν με μια πρόταση που θα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 30%! Κάτι που σημαίνει ότι μιλάμε για… τρελά νούμερα για έναν παίκτη που δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι βασικός φέτος στο Τριφύλλι, μιας και στο πρώτο ματς ήρθε από τον πάγκο και ενώ αναμένεται να μπει στο ροτέισον και ο Μπερνάρ.

Για την ιστορία ο Αλεξανδρόπουλος έχει χρηματιστηριακή αξία στα 3 εκατ. ευρώ και η πρόταση που σκέφτονται να καταθέσουν από την πορτογαλική ομάδα θα δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Αλαφούζου να κάνει τον Παναθηναϊκό… selling club. Μη ξεχνάμε πως δεν είναι και πολύ… μακριά οι ημέρες που έφευγαν σχεδόν τζάμπα Βλαχοδήμος και Μπεργκ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Συνταγή... νίκης από Λουτσέσκου! Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άρη (ΦΩΤΟ)


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: