Σημαντική ανακοίνωση Ολυμπιακού – Νέα εξέλιξη σχετικά με τα διαρκείας


Σημαντική ανακοίνωση Ολυμπιακού – Νέα εξέλιξη σχετικά με τα διαρκείας



Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) όπου και ενημερώνουν για την διάθεση των καρτών διαρκείας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ολυμπιακός: Για την προσωρινή διακοπή πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, λόγω της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης την Τετάρτη (24/8) οι Ερυθρόλευκοι.



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, όσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα κάτωθι:

Λόγω του επαναληπτικού αγώνα των play offs του Europa League με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη 25/8, στις 16:00 θα σταματήσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας τόσο από τα εκδοτήρια του Σταδίου Καραϊσκάκη, όσο και από το Web (η οποία θα επανέλθει σε λειτουργία την Παρασκευή 26/8 στις 10:00).

Από Παρασκευή 26/8 και καθημερινά με ώρες 10:00 – 18:00 θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης (θύρα 25). Οι παραλαβές καρτών διαρκείας που έχουν αγοραστεί μέσω ίντερνετ θα γίνονται την Πέμπτη (25/8) από τις 10.00 έως τις 20.00 στα εκδοτήρια έξω από τη θύρα 25“, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  Αποθέωσε Σλούκα ο Αταμάν: "Τυχερός που τον έχω" - Ατάκα για Γιαννακόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: