Τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό – Η καλύτερη μεταγραφή από το… Eurobasket!


Τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό – Η καλύτερη μεταγραφή από το… Eurobasket!



Ο Λιθουανός γκαρντ του Τριφυλλιού κάνει απίθανο τουρνουά και στον Εξάστερο έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, που ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου θα φοράει από του χρόνου τα πράσινα.

Ενθουσιασμένοι είναι ομάδα και κόσμος στον Παναθηναϊκό, με τα όσα βλέπουν από τον Μάριους Γκριγκόνις στο φετινό Eurobasket. Ο νέος παίκτης του Τριφυλλιού κάνει εκπληκτικό τουρνουά, όντας μαζί με τον Βαλατσιούνας μακράν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Εθνική τους ομάδα στη διοργάνωση.



Ο 28χρονος γκαρντ, συγκεκριμένα, είναι ο δεύτερος σκόρερ του Λιθουανών (σ.σ. πίσω μόνο από τον Βαλατσιούνας) με 16 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, εκτελώντας με 66,7% από το δίποντο, με 33,3% από το τρίποντο και με 90,9% από τις ελεύθερες βολές. Την ίδια στιγμή μοιράζει 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι και μαζεύει 4,3 ριμπάουντ ανά ματς, ενώ και τα λάθη του είναι ελάχιστα (σ.σ. 1,3).

  Η Euroleague πόσταρε τις 4 καλύτερες στιγμές του Σπανούλη σε F4 (BINTEO)

Στον Παναθηναϊκό υπέγραψαν το καλοκαίρι τον Γκριγκόνις για να γίνει ο ηγέτης και ο μεγάλος σταρ της νέας ομάδας, η οποία δημιουργείται από τους Ράντονιτς-Πεδουλάκη. Και αυτό που διαπιστώνουν στην πράξη είναι ότι έχουν πετύχει λίρα… εκατό με την περίπτωσή του. Όχι πως δεν το γνώριζαν, φυσικά, αλλά η τόσο καλή κατάσταση του Μάριους… φτιάχνει (μεταξύ άλλων) και τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν. Μίας σεζόν, που υπάρχουν προσδοκίες να δούμε ξανά τον… κανονικό Παναθηναϊκό.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι ο τραυματισμός που είχε ο Λιθουανός στο ματς με τη Γαλλία στο γόνατό του δεν ήταν σοβαρός, καθώς στο επόμενο κιόλας παιχνίδι με τη Γερμανία δήλωσε κανονικά «παρών», όντας μάλιστα εκπληκτικός με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

  Μάριους Γκριγκόνις” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Καπετανάκος: Πρώτα η κρίσιμη Κυριακή, μετά η σημαντική Δευτέρα για την ΑΕΚ

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: