Έτοιμη για κρούση η Σπέτσια για Μπότο – Πρέπει να πληρώσουν καλά οι Ιταλοί για να τον πάρουν


Έτοιμη για κρούση η Σπέτσια για Μπότο – Πρέπει να πληρώσουν καλά οι Ιταλοί για να τον πάρουν



Νωρίς χθες το απόγευμα προέκυψαν δημοσιεύματα από την Ιταλία για την αναθέρμανση των επαφών της Σπέτσια με τον Ζοσέ Μπότο.   

ΠΑΟΚ: Νωρίς χθες το απόγευμα προέκυψαν δημοσιεύματα από την Ιταλία για την αναθέρμανση των επαφών της Σπέτσια με τον Ζοσέ Μπότο. Η σημερινή Metrosport παρουσίασε τα δεδομένα της υπόθεσης…



Αρχικά, παρουσιάστηκε ως σκέψη για συνεργασία από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, νεότερα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για φλερτ λόγω της απόφασης των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας να διακόψουν την συνεργασία με τον Ρικάρντο Πετσίνι που είχε την θέση που προορίζεται για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αργά το βράδυ ήρθαν και νέες πληροφορίες στην στήλη σχετικά με το θέμα, σύμφωνα με τις οποίες, οι άνθρωποι της Σπέτσια είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν την μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο.

  Παναθηναϊκός: Στην Ισπανία για εξετάσεις ο Ερνανγκόμεθ!

Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος που είχε ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ως ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, έχει συνάψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. 

Σήμερα η στήλη αποκαλύπτει ποια είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Αν, λοιπόν, μία ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, τότε θα πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό του ενός του εκατομμυρίου ευρώ. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να ρωτηθεί. Αν οι Ιταλοί βάλουν τα χρήματα τότε απλά πρέπει να έχουν αποσπάσει την σύμφωνη γνώμη του Μπότο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που διοχέτευαν χθες από την Ιταλία, έκαναν λόγο για διάθεση της διοίκησης της Σπέτσια να μπει σε διαπραγμάτευση για να ρίξει το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει. Αν συμβεί αυτό, προφανώς η Σπέτσια θα έχει συμφωνήσει πρώτα με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

  "Πετάει" για τον τίτλο η Ρεάλ! Νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: