"Σκούπα" με απόφαση Κορμπεράν στο Λιμάνι – Ποιον… τελείωσε ο Μαρσέλο – "Βατερλό" με Αγκιμπού!


"Σκούπα" με απόφαση Κορμπεράν στο Λιμάνι – Ποιον… τελείωσε ο Μαρσέλο – "Βατερλό" με Αγκιμπού!



Το “χουνέρι” της β’ ομάδας και ο παίκτης 2.5 εκατ. που ψάχνει πρόταση! Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν στο ρόστερ των Πειραιωτών τα επόμενα 24ωρα, καθώς γίνεται προσπάθεια για να αποχωρήσουν πολλοί παίκτες που δεν υπολογίζονται. Τι θα γίνει με Κούτρη, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά.

Ολυμπιακός: Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζουν να κινούνται στον Ολυμπιακό δεδομένου ότι δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα (αν έρθουν άλλοι!) αλλά και εκείνοι που πρέπει να αποχωρήσουν γιατί το ρόστερ, πια, είναι τεράστιο!



Οι Ερυθρόλευκοι έχουν 35+ ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους και, προφανώς κανένας προπονητής δεν θέλει να δουλεύει με τόσους παίκτες στις προπονήσεις, όσες αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αν έχει μια ομάδα. Προφανώς η β΄ ομάδα μπορεί να είναι μια λύση, αλλά είναι λύση που α) Απλώς αποσυμφορεί του Ρέντη (όχι και το μπάτζετ της ομάδας όμως!), β) Δεν καλύπτει όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν φιλοδοξία για καριέρα και είναι σε μια κάποια ηλικία, να αγωνίζονται με τη β΄ ομάδα.

Γιατί, για παράδειγμα, μετά και την έλευση του Μαρσέλο, ο Κούτρης δεδομένα δεν μπορεί να βρει χώρο στην 25άδα των Πειραιώτων. Όχι στην 18άδα, αλλά ούτε καν στην 25άδα! Ο Έλληνας άσος, που πριν από μερικά χρόνια ήταν βασικός στην 11άδα και καθόταν στον πάγκο ο Τσιμίκας, έχει δει την καριέρα του τα τελευταία χρόνια να μένει πίσω λόγω και κάποιων τραυματισμών. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί δανεικό χωρίς να ζητήσει κάτι!

  Ένας στους τρεις αποχαιρετά τη Σούπερ Λιγκ απόψε

Ο Κούτρης πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί στη λίστα της Γουέστ Χαμ, καθώς η καριέρα του ήταν σε απόλυτα ανοδική τροχιά τότε, αλλά σήμερα ψάχνει ομάδα στην Τουρκία για να δοθεί δανεικός. Δεν είναι κακός παίκτης, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά με τον Μαρσέλο και τον Ρέαμπτσιουκ στο ρόστερ δεν υπάρχει χώρος για εκείνον ουτε στα οικογενειακά διπλά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μετά από τόσα χρόνια που πηγαίνει και έρχεται με τη μορφή δανεισμού, οι Πειραιώτες να τον αφήσουν ακόμα και ελεύθερο.

Ένα ακόμα όνομα που είναι και με τα δύο πόδια εκτός ομάδας, είναι ο Ραντζέλοβιτς! Παρότι ο Κορμπεράν του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής το πρώτο διάστημα, με τις μεταγραφές που έχουν γίνει τελευταία στην ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει χρόνος συμμετοχής για εκείνον. Η τιμή του βρίσκεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, προφανώς τέτοια εποχή δεν θα βρεθεί ομάδα εύκολα για να τον αγοράσει, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Σίβασπορ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

  Φιλίπ Πετρούσεφ: Αμφίβολη η συμμετοχή του με Μπάρτσα

Τέλος, η περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά δείχνει ότι, ίσως, οι Πειραιώτες έκαναν λάθος που δεν τον είχαν παραχωρήσει τον περασμένο χειμώνα, γιατί ίσως τότε να είχε φτάσει στο πικ της απόδοσής του! Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι η Λέστερ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά το σκεπτικό στο Λιμάνι ήταν ότι ο Αγκιμπού δεν είχε πιάσει ακόμα το ταβάνι του. Ίσως αυτή να ήταν λάθος σκέψη.

Ακόμα και πριν από 1,5-2 μήνες το όνομά του είχε συνδεθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ναι μεν έχει κοινό ιδιοκτήτη με τον Ολυμπιακό αλλά στο επίπεδο της Premier League δεν παίρνει καμία ομάδα ποδοσφαιριστές για χατίρι κανενός! Από τη Λέστερ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, λοιπόν, και με την τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ, ο Αγκιμπού αναζητάει ομάδα για να πάει να παίξει έστω δανεικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 9 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό – Στο… κόλπο και ο ΠΑΟ – “Καραμπόλα” με Άρη για δεύτερο μέσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: