Φοβερός Ολυμπιακός – Back to back νίκες με τη Φενέρμπαχτσε – Έκανε… πλάκα στην Πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)


Φοβερός Ολυμπιακός – Back to back νίκες με τη Φενέρμπαχτσε – Έκανε… πλάκα στην Πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)



Έπιασαν υψηλή απόδοση οι Ερυθρόλευκοι και διπλασίασαν τις νίκες τους στις φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός “ζευγάρωσε” τις νίκες του ενάντια στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.



Μετά το ροζ φύλλο στο κεκλεισμένων των θυρών, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα 93-79 των πρωταθλητών Τουρκίας, στο δεύτερο φιλικό.

Με όπλο της την περιφερειακή της ευστοχία, η τουρκική ομάδα προηγήθηκε με 28-24 στο 11’, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν της επέτρεψαν να ξεφύγει. Αντίθετα, φρόντισαν να την «πληρώσουν» με το ίδιο νόμισμα. Ο Τόμας Γουόκαπ άνοιξε «πυρ» από τα 6.75μ. και μαζί με τον Άλεκ Πίτερς έφεραν (με ένα σερί 10-0) τα πάνω κάτω (28-34 στο 14’). Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε ακόμη περισσότερο στην άμυνα και με πρωταγωνιστές τους Ιωσήφ Κολοβέρο και Τζόελ Μπολομπόι ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 11π. (36-47 στο 19’). Τελικά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήγε στα αποδυτήρια στο +9 (40-49, στο 20’).

  Αγωνία για Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό!

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμούς στην άμυνα, πίεσαν ακόμη περισσότερο την Φενέρμπαχτσε και με επιθετική αιχμή τον Άλεκ Πίτερς αύξησαν τις αποστάσεις στους 17π. (55-72 στο 30’). Με τον Τζορτζ Πάπας να διατηρεί σταθερά επαφή με το καλάθι ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμη και στο +22 (55-77). Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε με περιφερειακά σουτ να επιστρέψει στο ματς (69-84 στο 34’), όμως, η ομάδα μας πόνταρε ξανά τα λεφτά της στην άμυνα, «χτύπησε» από τα 6,75μ. δια χειρός Μπολομπόι και Πίτερς, ανέκτησε τον απόλυτο έλεγχο (69-89) και έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 40-49, 55-72, 79-93

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμαξε και… τον ΠΑΟ ο νέος Ολυμπιακός – Τον “ανεβάζει” ο Πίτερς, γι’ αυτό πήρε Πάπα ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  "Σημαντικό ότι κερδίσαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα"

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: