Ανατροπή! Αφήνει στην άκρη τον Σελάϊ και πάει για άλλον Αλβανό διεθνή ο Παναθηναϊκός


Ανατροπή! Αφήνει στην άκρη τον Σελάϊ και πάει για άλλον Αλβανό διεθνή ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός δεν προχωράει τελικά με την περίπτωση του Λίντον Σελάϊ της Ριέκα, όντας έτοιμος να κλείσει ωστόσο τον επίσης Αλβανό διεθνή μέσο, Ένις Τσοκάϊ.

Αλλαγή πλεύσης για τον Παναθηναϊκό, που τελικά αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Λίντον Σελάϊ από τη Ριέκα και αντί αυτού, ετοιμάζεται να κλείσει τον Ένις Τσοκάϊ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!



Ο 23χρονος είναι κλασικό αμυντικό χαφ, το οποίο όμως μπορεί κιόλας να δημιουργήσει. Πέρσι σε 29 συμμετοχές με τη Λοκομοτίβα μοίρασε 8 ασίστ και πέτυχε 1 γκολ, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου με τους Κροάτες είχε παίξει βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς, προλαβαίνοντας να καταγράψει ακόμα μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, παίζοντας μάλιστα για πρώτη φορά με τα χρώματα της χώρας του στην αναμέτρηση κόντρα στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει τότε εύκολα με σκορ 5-0.

  ΠΑΟ: "Σκασμένος" ο Τσέριν - "Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα"

Σημειώνεται, ότι ο Τσοκάϊ έχει ενεργό συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβα με χρονική διάρκεια έως το 2025, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός συζητάει για αγορά του ποδοσφαιριστή από τους Κροάτες. Οι εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση αναμένονται άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: