Πήρε θέση για Κορμπεράν ο Ολυμπιακός μετά τα σενάρια απόλυσης!


Πήρε θέση για Κορμπεράν ο Ολυμπιακός μετά τα σενάρια απόλυσης!



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε τα πράγματα γύρω από τον προπονητή της ομάδας, μετά τα σενάρια αντικατάστασής του λόγω των συνεχόμενα κακών εμφανίσεων.  

Τέλος στα σενάρια γύρω από τον Κάρλος Κορμπεράν επιχειρεί να βάλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός!



Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν μέσω διαρροών, ότι δεν υπάρχει η σκέψη για απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή. Η διοίκηση τον στηρίζει, θεωρώντας ότι στη διάρκεια της διακοπής υπάρχει χρόνος, έτσι ώστε να δουλευτεί η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη και με τις νέες μεταγραφές μέσα.

Η αλήθεια είναι πως η ήττα με την Φράιμπουργκ προκάλεσε τριγμούς, καθώς οι Γερμανοί κέρδισαν με 3-0 και δεν υπέστησαν την παραμικρή αντίσταση από τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή και ο ίδιος ο Κορμπεράν, φάνηκε να μην μπορεί να βοηθήσει με τις αλλαγές του να αλλάξει κάτι στο χορτάρι.

Όλα αυτά όμως δεν απασχολούν τον επίσημο Ολυμπιακό, καθώς όπως φαίνεται η εμπιστοσύνη στον Ισπανό τεχνικό δεν έχει χαθεί. Σημειώνεται, πάντως, ότι μπροστά του ο Κορμπεράν έχει ακόμα ένα δύσκολο τεστ, αυτό του προσεχούς ντέρμπι με τον Άρη στο Χαριλάου.

  Μεντιλίμπαρ: "Δεν έχει κριθεί τίποτα - Δυνατή η Άστον Βίλα"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωνάζει για… Χάμες στην άμυνα – “Φτάνει” Μπόουλερ, μόνος ο Μπιέλ – Τέλος οι δικαιολογίες Κορμπεράν! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: