Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Conference League!


Μήνυμα στήριξης στη δοκιμαζόμενη Αρμενία σε αναμέτρηση του Conference League!



Ο Νιγηριανός επιθετικός, Γιουσούφ Οτουνμπάγιο πανηγυρίζει το γκολ του δείχνουν την υποστήριξή του στη χώρα που παίζει ποδόσφαιρο.

Η Πιουνίκ επικράτησε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στη Βασιλεία. Έτσι η αρμενική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της, σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.



Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο διεθνής μέσος της Αρμενίας, Αρτάκ Ντασιάν και το 2-0 επιτεύχθηκε από τον Γιουσούφ Οτουνμπάγιο. Ο Νιγηριανός στράικερ συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, με τον πανηγυρισμό, κατά τον οποίο σήκωσε τη φανέλα του και από μέσα φορούσε μπλουζάκι που ανέγραφε το μήνυμα: «Σταθείτε με την Αρμενία #Ειρήνη», με αφορμή την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις 13-14 Σεπτεμβρίου το Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσε επίθεση στα ανατολικά σύνορα της αρμενικής επικράτειας. Σύμφωνα με ενημέρωση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών ανήλθε στους 150.

  Εύκολη νίκη για το Περιστέρι επί του Κολοσσού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: