Αποκαλύψεις για Τρουγιέ και Τσοκάι – Αυτά τα χαρακτηριστικά τους – Ο ρόλος του Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι απέκτησαν δύο ποδοσφαιριστές την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, κάτι που τους ενισχύει σημαντικά στη μεσαία γραμμή ενόψει της πολύ απαιτητικής χρονιάς που διανύουμε.

Παναθηναϊκός: Για τα χαρακτηριστικά των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης και παράλληλα εξήγησε το σκεπτικό της απόκτησής τους από πλευράς Παναθηναϊκού, αναφέροντας τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δύο υποθέσεις.

«Η διαφορά του Τρουιγιέ με τον Τσοκάι είναι ότι είναι πολύ πιο λάιτ, τρεξίματα έχει τα ίδια, είναι οι δύο γρήγοροι παίκτες. Ο Γάλλος έχει πολύ καλό κράτημα της μπάλας, είναι στο επιθετικό κομμάτι περισσότερο καλός. Ο Αλβανός έχει πολύ καλά πόδια, σουτάρει, είναι και οι δύο παίκτες που σαφέστατα δεν γνωρίζει κανένας. Ο Γιοβάνοβιτς εδώ και εβδομάδες είχε καταλήξει ότι καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν να φέρει έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα σαν οκτώ αλλά αν χρειαστεί θα κάτσει και στον πάγκο. Δεν ήθελε να έρθει ένας παίκτης σαν τον Μπερνάρ που θα πρέπει να παίζει συνέχεια, γιατί υπολογίζει τον Βραζιλιάνο για βασικό. Εγώ πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιοβάνοβιτς. Θέλει να βάλει ένταση, πίεση και δύναμη», είπε μεταξύ άλλων.

  Απίθανος "Σάρας" για Καλάθη: Δείχνω σαν να είμαι... διάνοια

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός είχε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, με τα νέα αποκτήματα των Πρασίνων να είναι στην λίστα από νωρίς και τον Σέρβο τεχνικό να τους έχει στο μυαλό του αν δεν προχωρούσε η υπόθεση Κρίστενσεν, ενώ σχολίασε σε σχέση με τον Ολυμπιακό, το Τριφύλλι είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και κυρίως με πλάνο, παρότι αμφότεροι άργησαν να κάνουν μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: