Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ με το… φιάσκο Φερνάντες – Τι έπαιξε ρόλο για το "ναυάγιο"


Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ με το… φιάσκο Φερνάντες – Τι έπαιξε ρόλο για το "ναυάγιο"



Βαρύ είναι το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά όσον αφορά την υπόθεση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Βόλου, αλλά και την μη πραγματοποίηση μεταγραφών την τελευταία ημέρα κάτι που σίγουρα μπορεί να κοστίσει.

ΠΑΟΚ: Για το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά σχετικά με την υπόθεση του Πάολο Φερνάντες μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα που έχει πλέον η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.



«Ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Γκρίνια, απογοήτευση, πολλά ερωτηματικά. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζεις το κενό, να το αποδέχεσαι, να κάνεις προσπάθεια και τελικά να υπάρχει μια τόσο μεγάλη αποτυχία, όπως συνέβη με τον Πάολο Φερνάντες; Δεν μπορεί να το χωνέψει κανείς. Εξηγήσεις δεν υπάρχουν πολλές. Προφανώς το οικονομικό μπορεί να παίζει ρόλο, αλλά όλο αυτό το σκηνικό δημιούργησε ένα κλίμα. Το πως μπορεί να μην χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, θα το δούμε. Το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ κομβικό, μέχρι στιγμής εκτός έδρας δεν έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι και με βάση το ότι ακολουθεί και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, θα έχει μεγάλη σημασία», είπε μεταξύ άλλων.

  Οριστική εξέλιξη για Τούχελ και Μπάγερν! Το ανακοίνωσε ο Γερμανός

Την ίδια στιγμή ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι στην Κρήτη θα επιστρέψει ο Ελ Καντουρί, ενώ οι Νάσμπεργκ και Σοάρες είναι υγιείς και επισήμανε ότι είναι αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες που δεν έχουν πείσει τον Λουτσέσκου και είναι εκτός 20άδας, ενώ τόνισε πως η συμφωνία με τον Κούτσια μέχρι το 2026 δείχνει πόσο πολύ πιστεύει τον ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: