Νέος… Λύρατζης στον ΠΑΟΚ – Κίνηση-επένδυση με σπουδαίο ταλέντο


Νέος… Λύρατζης στον ΠΑΟΚ – Κίνηση-επένδυση με σπουδαίο ταλέντο



Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν πως θα μπορέσουν να αναδείξουν το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω… Βόλου.

Ο Γιώργος Κούτσιας ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 250 χιλιάδες ευρώ!



Ωστόσο, για τη τρέχουσα σεζόν δεν θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα», έτσι ώστε να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Βόλου και να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη ακόμα πιο έμπειρος. Από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο, σε μια αρκετά συχνή εξέλιξη, μιας και ήδη δέκα ποδοσφαιριστές το έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν.

Ποδοσφαιριστές που έχουν πάει από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο:

Απόστολος Διαμαντής, Μάριος Τσαούσης, Γιώργος Μούτσα, Κώστας Κορέλας, Συμεών Παπαδόπουλος, Κώστας Μπαλογιάννης, Νίκος Μελισσάς, Λευτέρης Λύρατζης, Στάθης Τάχατος και Γιάννης Μυστακίδης. Όμως, δύο παίκτες εκμεταλλεύτηκαν το συγκεκριμένο πέρασμά τους στους «ασπρόμαυρους».

Ο λόγος για τους Λύρατζη και Τσαούση, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους στον Βόλο καθιερώθηκαν και πλέον έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και στον ΠΑΟΚ! Κάτι που σημαίνει ότι και ο Κούτσιας θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθεί σε ένα φιλικό περιβάλλον.

  Άμυνα και επίθεση: Καλύτερος παντού - Τι κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το πλάνο του ΠΑΟΚ για Μάρτινς – Γούσταρε Τούμπα ο παίκτης

  ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λ. | 2-0 με καρφωτή κεφαλιά του Κούτσια” itemprop=”name” /> Γιώργος Κούτσιας διπλασίασε τα τέρματα τυης ομάδας του στο 67ο λεπτό.” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: