Ανατροπή με Αντετοκούνμπο, άσχημα νέα από Eurobasket – Δεν πάει Ολυμπιακό, "ανοιχτό" για ΠΑΟ!


Ανατροπή με Αντετοκούνμπο, άσχημα νέα από Eurobasket – Δεν πάει Ολυμπιακό, "ανοιχτό" για ΠΑΟ!



Γιατί απομακρύνεται το όνειρο του NBA και οι ελπίδες του Τριφυλλιού! Ο Έλληνας άσος λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να παίξει όσο θα ήθελε με την Εθνική, εξέλιξη που δυσκολεύει την προσπάθειά του να βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι προτάσεις που έχει, τι συνέβη με τους Πειραιώτες και η… επιστροφή των Πράσινων.

Κώστας Αντετοκούνμπο: Το Ευρωμπάσκετ φτάνει στο τέλος του και αρκετοί παίκτες, που είτε έλαμψαν σε αυτό, είτε απλά αγωνίστηκαν, παραμένουν χωρίς ομάδα. Όπως ο Τομάς Ερτέλ, ο οποίος μάλιστα είναι και εντυπωσιακός, οδηγώντας την Γαλλία στον τελικό της διοργάνωσης.



Χωρίς ομάδα είναι και ο συμπαίκτης του στην Γαλλία, Τίμοθι Λουβαβού-Καμπαρό, ο οποίος, όμως, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, εκεί, που ήταν, στο ΝΒΑ.

Ελεύθερος, όμως, παραμένει και ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ λόγω του τραυματισμού του. Ο Αντετοκούνμπο είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό πριν από καιρό, αλλά δεν προχώρησαν. Επίσης μπήκε κάποια στιγμή στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ούτε εκεί, όμως, υπήρξε πρόοδος. Εσκασε και ενδιαφέρον από ισπανικές ομάδες, όπως την Τενερίφη, ο 25χρονος σέντερ, όμως, ουδόλως ασχολήθηκε. Πριν αρχίσει το Ευρωμπάσκετ «έσκασε» ενδιαφέρον των Σικάγο Μπουλς, το οποίος, όμως, δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

  Αλμέιδα: "Χάνεται ένα πρωτάθλημα και εγώ είμαι υπεύθυνος"

Δεν θα αργήσει, πάντως, ο Αντετοκούνμπο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς μάλιστα οι ποιοτικοί σέντερ είναι ελάχιστοι στην αγορά. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθώς είναι γεμάτος σε αυτές τις θέσεις. Αγνωστο είναι αν θα επανέλθει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει προτεραιότητα το «4άρι», αλλά είναι ανοιχτός στην απόκτηση κάθε ποιοτικού Έλληνα παίκτη.

Είχε αναφερθεί κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβρη ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά δεν τον βοήθησε καθόλου το Ευρωμπάσκετ, καθώς στην ουσία έπαιξε ελάχιστα. Ετσι δεν είναι απίθανο να μείνει στην Ευρώπη και μένει να φανεί αυτό, που αναφέραμε, αν δηλαδή ο εξάστερος θα του ξαναχτυπήσει την πόρτα. Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε πέρυσι στην Βιλερμπάν, χωρίς, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες, που ήθελε. Ετσι τώρα ψάχνει μία ομάδα για να πάει τουλάχιστον ένα βήμα παραπέρα τη καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” για ΠΑΟ και Πονίτκα, εκτοξεύτηκε στο Eurobasket – Γιατί “κόπηκαν” Αγραβάνης και Μπέικον

Κώστας Αντετοκούνμπο μπήκε στον αγώνα για πρώτη φορά στη διοργάνωση.” />
  Συνεχίζεται η αγωνία για Μουργκ στον ΠΑΟΚ - Τα τελευταία δεδομένα για Άρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: