Ατακάρες Βαζέχα για την έδρα της ΑΕΚ! " Φοβερή ατμόσφαιρα στη Φιλαδέλφεια"


Ατακάρες Βαζέχα για την έδρα της ΑΕΚ! " Φοβερή ατμόσφαιρα στη Φιλαδέλφεια"



Ο βετεράνος γκολτζής που συνέδεσε το όνομά του με τον Παναθηναϊκό αποθέωσε την ιστορική έδρα της Ένωσης.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν από τους επιθετικούς που έχουν πληγώσει την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Παρότι η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστια τη δεκαετία του ’80, στις αρχές του ’90 μέχρι την αποχώρηση Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό και στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα (λόγω της επιστροφής στη Λεωφόρο) οι Ενωσίτες αναγνώρισαν την αξία του ως παίκτης σε παιχνίδι μέσα στη Φιλαδέλφεια, όταν τον καταχειροκρότησαν όταν έγινε αλλαγή.



Ο Πολωνός “killer” μίλησε στο aek365.com μερικές ημέρες πριν τα εγκαίνια στην “OPAP ARENA – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” και είπε τα καλύτερα για την έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τα λεγόμενά του δείχνει, ότι δεν έχει ξεχάσει την ατμόσφαιρα που έζησε μέσα στο ιστορικό “Νίκος Γκούμας”.

  Η ΑΕΚ πουλά βασικό άσο με πολλά εκατομμύρια- Έγινε η πρόταση

«Ηταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο πάντα στα ντέρμπι. Ηταν ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μία φοβερή ατμόσφαιρα. Από τις καλύτερες έδρες που έπαιζα. Μου άρεσε, πάρα πολύ. Δεν ξεχωρίζω και δε θυμάμαι κάποιο παιχνίδι ιδιαίτερα. Εχουν περάσει και πολλά χρόνια. Οσα παιχνίδια, όμως έπαιξα εκεί ήταν ντέρμπι. Μεγάλες μάχες. Μου άρεσαν αυτά παιχνίδια. Πάντα γεμάτο το γήπεδο, ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα». ADVERTISING Κλείνοντας, ο Κριστόφ Βαζέχα είπε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τι θα της προσφέρει: «Θα τη βοηθήσει. Θα βοηθήσει και τους παίκτες και τους φιλάθλους. Είναι πολύ όμορφο που έφτιαξε ξανά το γήπεδό της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: