Απόφαση στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο – Στα πιτς για όσο χρειαστεί – Κανένα ρίσκο!


Απόφαση στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο – Στα πιτς για όσο χρειαστεί – Κανένα ρίσκο!



Ο Έλληνας αμυντικός θα επανέλθει στη δράση χωρίς να υπάρχει έξτρα πίεση, καθώς στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν θέλουν να ρισκάρουν καθόλου με την περίπτωση.

Ολυμπιακός: Μεταξύ άλλων έχουν να διαχειριστούν και τραυματισμούς! Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος θα μείνει 10-15 μέρες εκτός.



Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης να επιστρέψει νωρίτερα στη δράση, ούτε να πιεστεί αν δεν είναι στο 100%.

Ό,τι και να γίνει έως την Παρασκευή, ακόμα και να αποκτηθεί δηλαδή στόπερ στον Ολυμπιακό, ο νεαρός αμυντικός δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα.

Οπότε, στην παρούσα φάση, θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά βήματα στον ελαφρύ τραυματισμό του Ρέτσου και να μην πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο. 

 

Αναμένονται εξελίξεις στα στόπερ

Μετά από τον τραυματισμό του Ρέτσου, ο Ολυμπιακός ψάχνει για στόπερ! Οι Μαξίμοβιτς, Μανγκαλά και Κολοτζέτζακ βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα. Αυτή περιέχει έξι παίκτες συνολικά, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αποφασίσει να μην κινηθούν για κεντρικό αμυντικό.

  Σενάριο Ελίασον σε ΑΕΚ - "Τελειώνει" 11αδάτος Ολυμπιακού;- Πώληση 10+ εκατ!

Ο τραυματισμός του Ρέτσου, που θα μείνει εκτός στην καλύτερη δύο εβδομάδες, αλλάζει τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να πάρει παίκτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: