Νίκη θρίλερ η Μίλαν – Μυθικό φινάλε με τρία γκολ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)


Νίκη θρίλερ η Μίλαν – Μυθικό φινάλε με τρία γκολ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)



Απίστευτα πράγματα έγιναν στις καθυστερήσεις του ματς, με τη Μίλαν να φτάνει σε δραματική επικράτηση με 3-1 επί της Έμπολι.

Τέσσερα γκολ μέσα σε δεκαεπτά λεπτά, στο φινάλε, μπήκαν στο “Stadio Carlo Castellani”, απ’ όπου η Μίλαν πέρασε νικηφόρα με 3-1, για την 8η αγωνιστική της Serie A.



Κι ενώ για 79 λεπτά καμία ομάδα δεν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Άντε Ρέμπιτς που είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Ζιρού στο 73΄ άνοιξε το σκορ, έξι λεπτά μετά την είσοδό τους για τους «ροσονέρι».

Η Έμπολι είχε απάντηση επίσης με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, τον Μπαϊράμι στο 90΄+2… αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Ο Φοντέ-Μπαλό Τουρέ το 90΄+4 ουσιαστικά «λύτρωσε» την ομάδα του Μιλάνο για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της ομάδας του Στέφανο Πιόλι ο Λεάο στο 90΄ +6.

  Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - Οι τιμές

Έτσι, η Μίλαν επέστρεψε στο -3 από την κορυφή και «έπιασε» την Αταλάντα που όμως έχει αγώνα λιγότερο, καθώς αύριο, Κυριακή (2/10) υποδέχεται τη Φιορεντίνα.

  Έμπολι – Μίλαν | 0-1, έδωσε τη λύση ο Ρέμπιτς, χόρεψε την άμυνα ο Λεάο!” itemprop=”name” /> Έμπολι – Μίλαν | 0-1, έδωσε τη λύση ο Ρέμπιτς, χόρεψε την άμυνα ο Λεάο!” itemprop=”description” />   Έμπολι – Μίλαν | 1-1, προσωρινό σοκ με απίστευτη εκτέλεση του Μπαϊράμι” itemprop=”name” />   Έμπολι – Μίλαν | 1-2, ΛΥΤΡΩΤΗΣ ο Μπαλό Τουρέ!” itemprop=”name” />   Έμπολι – Μίλαν | «Σφαίρα» στην αντεπίθεση ο Λεάο, με λόμπα το 1-3!” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

  Αντεπίθεση ΑΕΚ για τα δελτία

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: