Ατάκα… φωτιά Ομπράντοβιτς για Γιάννη και την αποτυχία της Εθνικής στο Eurobasket (ΒΙΝΤΕΟ)


Ατάκα… φωτιά Ομπράντοβιτς για Γιάννη και την αποτυχία της Εθνικής στο Eurobasket (ΒΙΝΤΕΟ)



O Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για την αποτυχία των Πλάβι, της Εθνικής μας και την Σλοβενίας στη πρόσφατη διοργάνωση με τον ίδιο να μιλάει για τους Greek Freak, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόνσιτς.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Έτοιμη για την επιστροφή της στην Euroleague μετά την σεζόν 2013-14 είναι η Παρτιζάν με τον Ζοτς να μιλάει στο επίσημο κανάλι της ομάδας και να απαντάει μεταξύ άλλων και για το πρόσφατο Eurobasket αναφέροντας ότι οι παίκτες του NBA δεν φταίνε για τις αποτυχίες των εθνικών ομάδων.



«Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Μιλάμε για τρεις παίκτες που κυριαρχούν στο ΝΒΑ. Είναι σπουδαίοι παίκτες και είναι ωραίο να τους βλέπεις στο παρκέ. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρακολουθήσω τον αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα στο Βελιγράδι (σ.σ. στην Stark Arena, για τα “παράθυρα” του Παγκοσμίου Κυπέλλου), εκεί όπου ο Γιόκιτς και ο Γιάννης βρέθηκαν αντιμέτωποι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, αλλά και οι συμπαίκτες τους. Ο Γιόκιτς και ο Γιάννης δεν παίζουν μόνοι τους.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο στον Αντετοκούνμπο, τον Νίκολα ή τον Ντόντσιτς και να λέμε ότι οι εθνικές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα. Το τουρνουά ήταν δυνατό, πολλές ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους και το χρυσό μετάλλιο το πήρε η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Οι εθνικές δεν απέτυχαν λόγω του Νίκολα, του Γιάννη και του Λούκα», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

  Ραζβάν Λουτσέσκου: Ανώτερη η Μπριζ, δεν ήμασταν όπως έπρεπε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: