Ευχάριστα για ΠΑΟ από NBA – Με ύψος 2.11μ. παίζει και στο "5" – Απόφαση Ράντονιτς για Οριόλα!


Ευχάριστα για ΠΑΟ από NBA – Με ύψος 2.11μ. παίζει και στο "5" – Απόφαση Ράντονιτς για Οριόλα!



“Τρέχουν” οι Πράσινοι για να κλείσουν την τελευταία τους μεταγραφή. Τα δύο νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα μετά τα πρώτα “κοψίματα” από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και τι συμβαίνει με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.  

Τα καλά νέα αρχίζουν να έρχονται για τον Παναθηναϊκό, καθώς ξεκίνησαν τα πρώτα ουσιαστικά «κοψίματα» στο ΝΒΑ. Ξεκίνησαν, δηλαδή, να «κόβονται» παίκτες, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να φορέσουν την «πράσινη» φανέλα. Ισως να μην είναι ακριβώς αυτό, που θέλει ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του, αλλά τέτοια εποχή είναι πολύ δύσκολο να βρεις την ιδανική λύση.



Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, «κόπηκαν» δύο παίκτες, που ταιριάζουν στα θέλω του Παναθηναϊκού. Πάουερ-φόργουορντ, δηλαδή, που έχουν και σουτ και μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα σε άμυνα και επίθεση.

  Τζολάκης: Ψήθηκε στο ακατόρθωτο, έγινε μύθος στα 21 του!

Ο ένας είναι ο Τζούαν Μόργκαν, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Ο Μόργκαν έχει περάσει την μέχρι τώρα καριέρα του στο ΝΒΑ, παίζοντας στους Τζαζ και τους Ράπτορς. Δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ίσως αναζητήσει το μέλλον του στην Ευρώπη.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Σάσα Κιλία-Τζόουνς, ο οποίος «κόπηκε» από την ομάδα του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, τους Θάντερ. Ο Κίλια-Τζόουνς έχει δύο πλεονεκτήματα έναντι του Μόργκαν: μπορεί να παίξει και στο «5», καθώς μάλιστα είναι 2.11, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Πέρυσι έπαιξε στην Γκαλίλ Γκιλμπόα, ενώ πιο πριν είχε φορέσει την φανέλα των Νταμπρόβα, Κάλεβ/Κράμο και Σπάρτα Πράγας. Οι ευρωπαϊκές ομάδες, που έχει παίξει είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά ο ίδιος έχει βελτιωθεί πολύ και για αυτό άλλωστε έφτασε κοντά στο να υπογράψει στο ΝΒΑ.

Αυτό, που μένει να φανεί είναι αν ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με αυτές τις περιπτώσεις ή θα περιμένει μήπως του βγει στην πορεία κάποια πολύ πιο αξιόπιστη αγωνιστικά. Παίκτης, δηλαδή, που να έχει παίξει στην Ευρωλίγκα.

  Τους... τεντώνει ο Αλμέιδα - Βγάζει το λάδι στους παίκτες

Οι «πράσινοι», πάντως, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με περιπτώσεις σαν αυτή του Πιέρ Οριόλα, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα εμμέσως τα έβαλε και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Χρειάζονται πολύ καλύτερο παίκτη και καλύτερο όνομα και απλά περιμένουν να τους έρθει η ευκαιρία. Εκτός αν ασχοληθούν με τους δύο, που προαναφέραμε, τον Κίλια-Τζόουνς και τον Μόργκαν.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση Ράντονιτς, “τέλος” ξένος άσος – Πώς συνδέεται με το 4άρι – Αυτός είναι ο… νέος ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: