Έτσι θα εκπλήξει την Καραμπάγκ ο Μίτσελ – Ποιους ξεκινάει επίθεση – Τι ζήτησε εν όψει διακοπής


Έτσι θα εκπλήξει την Καραμπάγκ ο Μίτσελ – Ποιους ξεκινάει επίθεση – Τι ζήτησε εν όψει διακοπής


Διαφ.


Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους Ερυθρόλευκους στο αποψινό ματς με τους Αζέρους.

Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες, μετά τις δύο ήττες του στους πρώτους αγώνες του με τη Ναντ (2-1, εκτός) και τη Φράιμπουργκ (0-3, εντός), ο Ολυμπιακός παίζει το βράδυ της Πέμπτης (6/10, 22:00, COSMOTESPORTS 2HD) τα… ρέστα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν για να παραμείνει «μέσα» στο κόλπο της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο του Europa League.



Με διαφορετική… αύρα μετά την έλευση του Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και σαφώς καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο, οι Πειραιώτες θέλουν να σπάσουν το… ρόδι με την πρώτη νίκη τους στη φάση των ομίλων.

  Αποκάλυψη Σταματέλου: "Έχει στο μυαλό του και Τζολάκη ο Μεντιλίμπαρ"!

Περιμένοντας παράλληλα κι ένα «δώρο» από τη Φράιμπουργκ στον αγώνα της με τη Ναντ, προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να «πιάσουν» τόσο τους Γάλλους, όσο και τους Αζέρους στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλάζοντας τα δεδομένα στο 7ο γκρουπ.

Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες σχηματισμούς τόσο με τριάδα, όσο και με τετράδα στην άμυνα (3-5-2 και 4-4-2).

Στη μία δοκιμή που έγινε με Τζολάκη στο τέρμα, η άμυνα αποτελείτο από τους Βρσάλικο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σισέ και τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ ως φουλ μπακ. Στη δεύτερη δοκιμή με τέσσερις στην άμυνα ήταν εκτός ο Άβιλα και ο Βρσάλικο ήταν ο δεξιός μπακ.

Σε αυτά που δοκίμασε από τη μέση και μπροστά, βασικοί ήταν είναι οι Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ, Μασούρας, Ουί Τζο και Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Μασούρα εκτός στο 3-5-2!

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το “ΦΩΣ”, ο Μίτσελ έχει ζητήσει μίνι προετοιμασία για το διάστημα που θα υπάρχει η διακοπή για το Μουντιάλ κι έτσι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει, ήδη, να κοιτάζουν προς Ισπανία και Ιταλία για να “κλείσουν” κάποιο τουρνουά.

  Εθνική Ελλάδας: ΤΡΟΜΕΡΗ στιγμή με τον Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή