Τον "τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Ανιγκό – Στη β’ ομάδα τεράστιο συμβόλαιο – Το ανακοίνωσε σε Μίτσελ!


Τον "τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Ανιγκό – Στη β’ ομάδα τεράστιο συμβόλαιο – Το ανακοίνωσε σε Μίτσελ!



Τι συνέβη και για ποιο λόγο τον… έδιωξε από τις προπονήσεις στου Ρέντη! Πολλοί πίστευαν ότι η αναβάθμιση του Ζοσέ Ανιγκό σε θέση τεχνικού διευθυντή, θα άλλαζε τα δεδομένα στην περίπτωσή του, όμως στην πράξη, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αβέβαιο είναι πλέον του μέλλον του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό, παρότι προ ημερών είχε επιστρέψει στην πρώτη ομάδα ως αποτέλεσμα του προβληματισμού που υπήρχε για την εικόνα του Σίμε Βρσάλικο.



Πολλοί πίστευαν ότι η αναβάθμιση του Ζοσέ Ανιγκό σε θέση τεχνικού διευθυντή, θα άλλαζε τα δεδομένα για τον Γάλλο μπακ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο ίδιος ο Ανιγκό αποφάσισε την οριστική επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.

Σε συνάντηση που είχε ο Ανιγκό με τον Μίτσελ, ο Ισπανός προπονητής του μετέφερε ότι ο Λαλά δεν έχει την εικόνα που πρέπει στις προπονήσεις και, αναγκαστικά, θα πρέπει να τον υποβιβάσει.

  Ολυμπιακός: Η τεράστια επένδυση, έφερε Ευρωπαϊκό

Το πρόβλημα, βεβαίως, κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι. Διότι δεν γίνεται ένας παίκτης που βάσει συμβολαίου αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως, δε νοείται να μένει και να κάθεται “παρκαρισμένος” στον Ολυμπιακό Β’. Υπενθυμίζεται, ότι ο Λαλά δεσμεύεται με τους Ερυθρόλευκος μέχρι το καλοκαίρι του 2023.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καμία αντίδραση Μίτσελ, ολική μεταστροφή στον Ολυμπιακό – Τραγικός Βρσάλικο – Να αλλάξει σύστημα”!

 

  Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ | Τσαφ του Λαλά και εντυπωσιακό τάκλιν του Ρέαμπσιουκ” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: