Άρχισαν τα… όργανα – Ανακοίνωση συνδέσμου κατά του Καρυπίδη – "Η ευθύνη είναι δικιά σου"

Φαίνεται ότι η υπομονή των οργανωμένων οπαδών των Κίτρινων τελείωσε μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, με γνωστό σύνδεσμο οπαδών να ρίχνει ανοιχτά την ευθύνη στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Σ.Φ Άρη Ευόσμου: Έτοιμοι να… αναλάβουν δράση είναι οι οπαδοί του Άρη μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, με τον συγκεκριμένο σύνδεσμο να δημοσιεύει ανακοίνωση αναφέροντας ότι η ευθύνη για την εικόνα είναι μόνο του Θοδωρή Καρυπίδη, ενώ… πυρά δέχονται και οι ποδοσφαιριστές.

«Δεν θα κάνουμε εισαγωγές με όμορφα λόγια και χαριτωμενιες, δεν το κάναμε ποτέ για αυτό και παίρναμε θέση οπότε χρειαζόταν.

Άκου λοιπόν εσύ στο τιμόνι της ΠΑΕ που έχεις αναλάβει όλους τους ρόλους της ομάδας με έναν μοναδικό τρόπο, να αναλάβεις έναν ακόμα ρόλο, να συνεφέρεις αυτό που αποκαλείς καλύτερη ομάδα της ιστορίας του συλλόγου, γιατί αυτό που βλέπουμε γέρνει σε αδιαφορία και με μαθηματική ακρίβεια σε μια αποτυχημένη χρόνια.

Η υπομονή τελείωσε,νομίζω το έχετε καταλάβει άπαντες..

Η ευθύνη είναι δική σου και μόνο δική σου, στελέχωσε την ΠΑΕ.

ΥΓ. Παίχτες του ΑΡΗ, εάν νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στη ΠΟΛΗ ΜΑΣ είστε εντελώς γελασμένοι. Αλλάξτε νοοτροπία για να μην πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Φ Άρη Ευόσμου.

Φοβερές ατάκες Ζούρου - "Όχι εμφύλιο στο Final Four..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ