Απαντήσεις από Χάμες – "Δεν τα παράτησα μετά το πέναλτι" – Ατάκες για στόχους και κόσμο


Απαντήσεις από Χάμες – "Δεν τα παράτησα μετά το πέναλτι" – Ατάκες για στόχους και κόσμο



Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και τη νίκη των Ερυθρόλευκων ο Κολομβιανός άσος και στάθηκε τόσο στο δικό του χαμένο πέναλτι αλλά και στο γεγονός πως δεν τον πήρε από κάτω, καθώς και στη βελτίωση τη δική του και των συμπαικτών του.

Χάμες Ρεοντρίγκες: Στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο Κολομβιανός άσος της ομάδας, μετά τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, με τον ίδιο να στέκεται τόσο στο δικό του χαμένο πέναλτι αλλά και στο γεγονός πως δεν τον πήρε από κάτω, δήλωσε ευτυχισμένος που παίζει στους Ερυθρόλευκους, ενώ σημείωσε πως δουλεύει σκληρά για να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας. 



Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, που μπήκα και που τα πράγματα πήγαν καλά παρόλο που έχασα το πέναλτι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν παραιτήθηκα και μπόρεσα να δώσω μια ασίστ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα κέρδισε γιατί 

Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλάθλους που πάντα στηρίζουν, ελπίζω να δώσω ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύω για να τους δώσω πολλές χαρές και ελπίζω να συνεχίσω έτσι“, είπε ο Χάμες Ροντρίγκες.

  Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ρεκόρ - 1.1 εκ. η αποζημίωση Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: