Θα γίνει χαμός στο Φάληpο – "Αξίζει γεμάτο ΣΕΦ ο Σπανούλης" – Αποκάλuψη Ζέρβα για Ντόρσεϊ


Θα γίνει χαμός στο Φάληρο – "Αξίζει γεμάτο ΣΕΦ ο Σπανούλης" – Αποκάλυψη Ζέρβα για Ντόρσεϊ



Για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντίπαλος στο ΣΕΦ και τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το μέλλον του Ντόρσεϊ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ολυμπιακός: Παλιές εποχές όπου σε παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος, πλην των τελικών με τον Παναθηναϊκό, το ΣΕΦ φιλοξενούσε τεράστια νούμερα θεατών, θα ζήσουν απόψε όσοι φίλοι του Ολυμπιακού βρεθούν στο Φάληρο για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντίπαλος, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι μπάσχετοι», των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα του φιλικού για να τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης με κάθε επισημότητα, ενώ όσον αφορά το ματς από το οποίο θα μείνει ξανά εκτός ο Παπανικολάου, το χαρακτήρισε αρκετά χρήσιμο για την ομάδα του Μπαρτζώκα με φόντο τη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας κόντρα σε Ρεάλ και Μπασκόνια.

Τέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς, αλλά και στην υποθετική περίπτωση που συμβεί, ξεκαθάρισε ότι το βλέπει τρομερά δύσκολο να κινηθούν οι Πειραιώτες για την απόκτησή του, ειδικά από τη στιγμή που θα χρειαστεί να του δοθεί ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα αποτελεί κάτι παραπάνω από υπέρβαση, τώρα που έχει κλείσει το ρόστερ. Αν φύγει, η Φενέρ και τα μεγάλα «πορτοφόλια», έχουν προβάδισμα.

  Αυτός αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Κορμπεράν – Αυτόν “τελείωσε” από το ρόστερ – 95 εκατ. ευρώ!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: