Ζημιά με Τpουιγιέ, αγωνία για Αϊτόρ-Παλάσιος – Τα νεώτερα για τους τραυματίες του Παναθηναϊκού


Ζημιά με Τρουιγιέ, αγωνία για Αϊτόρ-Παλάσιος – Τα νεώτερα για τους τραυματίες του Παναθηναϊκού



Δύσκολα τα πράγματα για τους Πράσινους, που έχουν να διαχειριστούν αρκετούς τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε αρκετά εύκολα την Λαμία, ωστόσο πλέον θα πρέπει να διαχεριριστεί τους πολλούς τραυματισμούς που υπέστη η ομάδα των πράσινων.



Για την ακρίβεια πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο!

Την αρχή… έκανε ο Αϊτόρ, μιας και ο Ισπανός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έτσι τέθηκε νοκ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάταση, αλλά θα περιμένουμε και τις εξετάσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα (17/10) για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή στο ματς μετον Άρη. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, υπέστη διάταση στον κτενίτη μυ και κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής.

  Ατάκες... φωτιά Ζήκου για Αλμέιδα - Πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διάρκεια του δευτέρου μέρους είδαμε τους Τσέριν και Ιωαννίδη να χτυπούν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να γίνονται αλλαγή. Ο λιγότερο σοβαρός τραυματισμός είναι του Τσέριν, μιας και είχε αποχωρήσει με ζαλάδες, ενώ ο Ιωαννίδης υπέστη κάταγμα στην μύτη.

Από εκεί και πέρα, ο Παλάσιος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο μετατάρσιο, όπου αντιμετώπισε πρόβλημα τις προηγούμενες εβδομάδες και θα δούμε, όπως με τον Αϊτόρ τι διάγνωση θα γίνει αύριο. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Τελευταίος έφυγε ως τραυματίας ο Τρουιγιέ, ο οποίος σε μία ανύποπτη φάση πάτησε άσχημα στο τερέν, γυρνώντας το γόνατό του. Μάλιστα, ο Γάλλος μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο, με καθυστέρηση, καθώς το μοναδικό ασθενοφόρο του γηπέδου είχε μεταφέρει νωρίτερα τον Ιωαννίδη στο νοσοκομείο. Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού υπάρχουν σοβαροί φόβοι για τραυματισμό που θα τον αφήσει για καιρό έξω, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ζημιά στον χιαστό.

  Ο Τσικίνιο αποκάλυψε σε ποιον παίκτη είπε να πάει στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνος Φωτιάς – Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία – Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

  Παναθηναϊκός έχασε 5 παίκτες με τραυματισμό” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: