Αuτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ – Μεγάλη έκπληξη Μίτσελ – 50/50 για Χάμες!


Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ – Μεγάλη έκπληξη Μίτσελ – 50/50 για Χάμες!



Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει σχετικά με τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αντίστροφα μετρούν στον Πειραιά για το μεγάλο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας (20:00) στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη και ακολούθως ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από 24 ποδοσφαιριστές. 



Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Μαρσέλο ο οποίος έχει μια σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχτεί. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Άβιλα ο οποίος αν και προπονήθηκε την Κυριακή με την ομάδα, κρίθηκε πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκαριστεί η συμμετοχή του.

Εκτός αποστολής βρίσκέται και ο Βρσάλκο που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στο Μπακού αλλά και ο Σισέ που είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρς. Ωστόσο ο Μίτσελ υπολογίζει και πάλι  για τον κέντρο της άμυνας στον Ρέτσο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και στον Μπα που έχει αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις. Την ίδια ώρα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, διέλυσε κάθε πρόβλεψη και βρίσκεται ξανά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο στις 2 του μήνα. Υπενθυμίζεται πως η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων, αλλά ο Μαροκινός είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν το επιλέξει ο προπονητής του μετά από μόλις 14 μέρες.

  "Τέλος ξένος από Ολυμπιακό - Φεύγουν δύο από ΠΑΟ - «Τρέλα» με Καρλίτος"

Όπως αναμενόταν στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιαν Εμβιλά καθώς αντιμετωπίστηκε το οίδημα που αποκόμισε από το μαρκάρισμα του Ρομαό στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο και Μπα στην άμυνα. Στα χαφ θα ξεκινήσουν Χουάνγκ, Εμβιλά, στα άκρα Γκάρι, Μασούρας και στην κορυφή ο Μπακαμπού, ενώ δημιουργικός χαφ θα είναι είτε ο Αγκιμπού Καμαρά είτε ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: