Τα «σκάει» για μπακ ο ΠΑΟΚ! Υπογpάφει μέχρι το 2026 – Σuνταγή Λουτσέσκου απόφαση Μπότο


Τα «σκάει» για μπακ ο ΠΑΟΚ! Υπογράφει μέχρι το 2026 – Συνταγή Λουτσέσκου απόφαση Μπότο



Θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πόσο θα είναι το συμβόλαιό του.

Εδώ και καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» στην Τούμπα τον Λευτέρη Λύρατζη. Η φημολογία ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο, όταν όλα έδειχναν, ότι ο ταλαντούχος μπακ θα καθιερωνόταν στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Τότε ρεπορτάζ ανέφεραν, ότι η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.



Ο Λύρατζης είχε υπογράψει πέρσι συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως οι εμφανίσεις του και η καθιέρωση του στις επιλογές Λουτσέσκου έχουν κάνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να θέλει να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα έρχεται ένα νέο δημοσίευμα για τον παίκτη. «Συμφωνία με επιβράβρευση» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Metrosport». Ο Λευτέρης Λύρατζης υπογράφει έως και το 2026 με γενναία αύξηση αποδοχών και χωρίς ρήτρα, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

  Κόντης: “Δέχομαι την ευθύνη με μεγάλη χαρά…”

Τί σημαίνει γενναία αύξηση αποδοχών. Όπως σας είχαμε πληροφορήσει στο Sportdog.gr, η επέκταση, η οποία έγινε με εισήγηση Μπότο, θα είναι για έναν ακόμα χρόνο, με τον ίδιο να λαμβάνει 250.000 Ευρώ ετησίως, όταν μέχρι στιγμής αμειβόταν με 80.000 τον χρόνο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λύρατζης είναι διεθνής. Τον περασμένο Μάρτιο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, απέναντι στο Μαυροβούνιο, σε μία αναμέτρηση, στην οποία είχε συνολικά αξιοπρόσεκτη παρουσία. Εδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η εθνική δέχθηκε πολλές επιθέσεις στην πλάτη της, ο Λύρατζης τα πήγε περίφημα έχοντας σημαντικές και καίριες παρεμβάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: