Οpιστικό! Διπλή σημαντική αποuσία για Άρη ενόψει ΠΑΟ – Αυτές οι σκέψεις του Πάρντιου


Οριστικό! Διπλή σημαντική απουσία για Άρη ενόψει ΠΑΟ – Αυτές οι σκέψεις του Πάρντιου



Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει καταλήξει (ακόμη) στο σχέδιο… απόδρασης που ετοιμάζει για την ομάδα.

Άρης: Χωρίς τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Ράφαελ Καμάτσο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο με την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (23/10 19:15) να ολοκληρώνεται αύριο.





Ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έγινε ο δεύτερος απόντας από τις προπονήσεις μαζί με τον Μαντσίνι ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο στάδιο της αποθεραπείας του. Η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε πάνω στο κομμάτι της κατοχής μπάλας και της τακτικής, με τον Άλαν Πάρντιου να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, κρατώντας όμως κλειστά τα χαρτιά του. Είναι πια δεδομένο ότι τόσο ο Μαντσίνι όσο και ο Καμάτσο, δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο και πάλι με πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

  Παίκτη από τη Γαλλία στέλνουν στην ΑΕΚ

Τα ερωτηματικά για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα είναι πολλά. Ομοίως και τα διλήμματα που έχει για κάποιες θέσεις, όπως για παράδειγμα στην κορυφή της επίθεσης. Άντρε Γκρέι και Ζερβίνιο ερίζουν για τη θέση του φορ και η τελική απόφαση θα παρθεί αναλόγως της εικόνας των δύο ποδοσφαιριστών μέχρι την τελική πρόβα, αλλά και της τακτικής προσέγγισης του ντέρμπι από τον Πάρντιου. Αν αποφασίσει να παίξει στον χώρο και να κυνηγήσει το ματς με αντεπιθέσεις, τότε ο Ιβοριανός έχει τον πρώτο λόγο καθώς πλεονεκτεί στον τομέα της ταχύτητας και της τεχνικής κατάρτισης.

Γιακούμπ Μπράμπετς και Ντάνιελ Μαντσίνι είναι τα δύο μεγάλα ερωτηματικά. Ο Τσέχος αμυντικός επανήλθε στο προπονητικό πρόγραμμα, βγάζεις εντάσεις αλλά δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην ενδεκάδα. Αφενός γιατί προέρχεται από τραυματισμό και έμεινε στα πιτς για τρεις εβδομάδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον αγωνιστικό του ρυθμό. Αφετέρου, ο Ν΄Κουλού έχει δύο “γεμάτα” ματς δίπλα στον Φαμπιάνο και αρχίζει να βρίσκει “πατήματα”. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βέβαιη η παρουσία του από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πάρντιου δείχνει διάθεση πάντως να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Η αμφιβολία που υπάρχει για τον Αργεντινό βέβαια αυξάνει τα διλήμματα (και) στην τριάδα πίσω από τον φορ. Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε και Πάλμα διεκδικούν τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης, με τους δύο πρώτους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα καθώς ο Άγγλος εκτιμά ότι είναι δύο εξτρέμ που ανταποκρίνονται καλύτερα σε κάτι που θα χρειαστεί ο Αρης το βράδυ της Κυριακής.

  Βούλγαρης για ΑΕΚ: "Η τελευταία παράσταση και το χειροκρότημα"

Το πρεσάρισμα και τις επιστροφές τους για επιπλέον βοήθειες στα μπακ. Για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Μάνου Γκαρθία έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του Λουίς Πάλμα καθώς ο Ισπανός συνεισφέρει περισσότερο στην ανάπτυξη και στην πιο ασφαλής προώθηση παιχνιδιού. Από την άλλη, όμως, ο Ονδουριανός πατάει περισσότερο περιοχή, στοιχείο στο οποίο υστερεί ο Μάνου. Εν κατακλείδι, όλα είναι ανοιχτά και οι τελικές αποφάσεις από τον Πάρντιου θα παρθούν την τελευταία στιγμή.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: