Τpομεpή αποκάλuψη κορυφαίου άσου! Για αυτό έφυγε από τον ΠΑΟΚ και πήγε Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρομερή αποκάλυψη κορυφαίου άσου! Για αυτό έφυγε από τον ΠΑΟΚ και πήγε Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην εκπομπή “Σφήνα στα Σπορ” της SFINA.TV για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα ΚΑΙ αποκάλυψε τους λόγους που τον εξώθησαν να πάει στον Ολυμπιακό.  

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην εκπομπή “Σφήνα στα Σπορ” της SFINA.TV για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα ΚΑΙ αποκάλυψε τους λόγους που τον εξώθησαν να πάει στον Ολυμπιακό.



“Γύρισα στην Κόλο – Κόλο το 2011 επειδή έχασα τον πατέρα μου και η μάνα μου δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Όταν με κάλεσαν από τον Ολυμπιακό τρεις φορές αρνήθηκα και είπα ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Χιλή. Τότε πήρα τηλέφωνο τον Ζήση Βρύζα και του ζήτησα να επιστρέψω να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε “όχι”. Στη συνέχεια πέντε φορές με κάλεσε ξανά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Από την Κόλο Κόλο μου είπαν καλύτερα να φύγεις στο εξωτερικό, γιατί η ομάδα δεν διένυε καλή περίοδο, καλό είναι αν θέλεις να παίξεις ξανά Τσάμπιονς Λιγκ να πας στον Ολυμπιακό. Για μένα ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση γιατί όλοι ξέρουν ότι αγαπάω τον ΠΑΟΚ, έτσι πήγα στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο και τελικά τελείωσα την καριέρα μου στην Αυστραλία” είπε μεταξύ άλλων.

  Ανάρτηση... γρίφος από την κόρη του Τερίμ μετά το "διαζύγιο" με ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο ξέσπασμα Καραπαπά για ΠΑΟΚ – “Αγνόησαν τους γελοίους – Γελάει μαζί σας όλη η Ευρώπη”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: