Πpόβλημα της τελεuταίας στιγμής στην ΑΕΚ – Εκτός αποστολής ξένος άσος – Πάει για έκπληξη ο Αλμέιδα


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ – Εκτός αποστολής ξένος άσος – Πάει για έκπληξη ο Αλμέιδα



Οριστικά χωρίς τον Χατζισαφί η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ εκτός είναι και οι Μοχαμάντι-Άμραμπατ. Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».  

H ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εχσάν Χατζισαφί στη Λιβαδειά! Κάτι που σημαίνει ότι… πονοκεφαλιάζει ο Αλμέιδα για το ποιον θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.



Πέρα από τον Χατζισαφί, νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Μοχαμάντι και ο Αλμέιδα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βεντάντ Ραντόνια στη βασική ενδεκάδα. 

Από κει και πέρα στα της προπόνησης, οι Άμραμπατ, , Στίβεν Τσούμπερ, Μιλάντ Μοχαμάντι και Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Εχσάν Χατζισαφί, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Η κατάσταση του Ιρανού διεθνή αμυντικού θα επανεκτιμηθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

  Ο Κολέ εξήγησε γιατί "έκοψε" τον Φαλ από την Γαλλία

Η αποστολή της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμος για υπέρβαση ο Μελισσανίδης – Ρεπορτάζ για πρόταση πάνω από 3 εκατ. σε παικταρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: