Τεpάστια κίνηση Αλαφούζοu με Αϊτόρ – Ο… Μάνταλος του Παναθηναϊκού!


Τεράστια κίνηση Αλαφούζου με Αϊτόρ – Ο… Μάνταλος του Παναθηναϊκού!



Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού παρεμβαίνει και… τρέχει άμεσα το πολύ σημαντικό θέμα που έχει προκύψει στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον Αϊτόρ



Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Αϊτόρ επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική που έβγαλε χθες για τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Άρη (1-0) έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τις προσεχείς μέρες ο Ισπανός αριστερός μεσοεπιθετικός θα οδηγηθεί στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Ο Ισπανός άσος μετράει 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 εμφανίσεις στην Super League. 

Αυτό που συνέβη δημιουργεί σκέψεις σε όλο τον κόσμο της ομάδας πως η πράσινη διοίκηση θα πρέπει να κάνει άμεσα κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, μια πρακτική που συνηθίζει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ και είχε κάνει ενδεικτικά και με τον Πέτρο Μάνταλο. Ούτως ή άλλως ο Αϊτόρ είναι ο βασικός λόγος που οι πράσινοι έχουν κάνει μέχρι στιγμής το 9/9! Οπότε το Τριφύλλι θα πρέπει να επιβραβεύσει άμεσα τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και να τον στηρίξει άμεσα.

  Μπαρτζώκας: "Ευλογημένοι για Final Four - Δύο χρονιές χάσαμε με..." (Vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλσιτα αναμένεται η πράσινη διοίκηση να του προσφέρει άμεσα τριετές συμβόλαιο για να τον επιβραβεύσει και να τον στηρίξει ψυχολογικά ενόψει και του χειρουργείου.

  Αϊτόρ πέρασε στο 79′ και τραυματίστηκε στο 81′ ” itemprop=”name” /> Αϊτόρ πέρασε στο 79′ και τραυματίστηκε στο 81′ ” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: